essence bye bye panda eyes mascara

Vandaag heb ik de essence bye bye panda eyes mascara in de review. Ben je benieuwd of ik deze net zo goed vind als de What the fake? Lees dan verder!

Zonder mascara een complete ooglook. Maar ook als ik no make-up ga ontbreekt een likje mascara niet.. Zonder ga ik echt de deur niet uit normaal gesproken ( nu al helemaal niet uiteraard #corona ).

Ik ben sinds augustus ik de all eyes on me mascara van essence ben gaan gebruiken weer helemaal fan van de mascara’s van essence. Ondertussen heb ik er al een aantal opgemaakt en heb ik nu de bye bye panda eyes in gebruik.

De verpakking is qua vormgeving niet nieuw en lijkt hiermee op zn voorgangers. Lekker simpel dus. I like it! Ook de kleur is niet heel bijzonder, gewoon zwart. Dikke prima zeg ik. Qua borsteltje lijkt wel beetje op die van de what the fake. Wat voor mij wel een plus is, want die mascara vond ik echt top.

Net zoals zijn voorganger is ook deze mascara heel fijn in gebruik. Brengt heel smooth aan en maakt de wimpers mooi zwart.

De macara belooft de hele dag te blijven zitten en zou volume en lengte moeten geven.

Wie mij langer volgt weet dat ik lengte niet nodig heb van mascara’s, omdat mijn wimpers al lang zijn. Dus ik test het volume en hoe lang ie blijft zitten.

De lat lag natuurlijk hoor door de voorganger.. Maar helaas kan ook deze mascara niet in de buurt komen qua volume. Bij boost mijn wimper wel wat, maar ik heb biet het wauw false lash effect. Maar hij zat wel de hele dag mooi als ik hem draag.

Zoals je ziet is het een hele subtiele mascara. Voor mijn wimpers dan in iedergeval. Mocht je hier van houden dan is dit zeker een aanrader. Hij blijft de hele dag mooi zitten en is er met make-up remover heel makkelijk van af te krijgen. Ik krijg hem er zelfs vanaf met mijn wasbare ufo’s ( joekels van wattenschuiven ) die ik alleen maar nat maak met water.

Deze fijne mascara is te koop bij onder andere Kruidvat en kost € 3.59.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
frederique
frederique
1 jaar geleden

Ik gebruik geen make-up behalve mascara (en soms oogpotlood), dat doe ik echt elke dag op. Deze ziet er leuk uit, en hartstikke goedkoop ook.

rachel
1 jaar geleden

klinkt als een fijne weer!! maar houd het toch bij die ik nu gebruik van essence±

Simone
1 jaar geleden

Fijn dat ie de hele dag goed blijft zsitten. Ik gebruik eigenlijk al jaren dezelfde, die ik steeds weer opniuew koop. Weet uit m’n hoofd even niet welke, maar het is de donkerblauwe met gouden letters van Maybelline.

Linda
1 jaar geleden

Staat je goed, fijn dat de mascara zo bevalt

Marsha
1 jaar geleden

Leuk prijsje! En lijkt me ook een fijne mascara, bedankt voor de tip!

Caroline
Caroline
1 jaar geleden

Wat een mooi effect, zeer de moeite waard zo te zien.

Dhini
1 jaar geleden

Het klinkt als een fijne mascara. Love mascara die lang goed zitten. Ik ben benieuwd of bij mij ook goed blijft zitten