essence coconut kiss caring lip peeling

De laatste dagen is het weer beter, maar als die stormen zijn niet heel fijn voor de lippen. Vandaag een lifesaver in de review: de essence coconut kiss caring lip peeling!

essence coconut lip peeling by vosje

In de update trof ik ook deze peeling aan. Ik als kokos liefhebber, wordt hier natuurlijk hardstikke blij van 😀 Het mooie is: deze scrub bestaat uit natuurlijke bestandsdelen: geraspte kokosdelen en suiker en 10% verzorgende amandelolie.

Het fijne van een scrub op basic van suiker is dat deze niet schadelijk is voor het milieu. Stel voor dat je onder de douche gaat en je wil de scrub met water afspoelen, dan kan dat gewoon zonder zorgen. Want je hebt ook scrubs met micro beads.. dit zijn plastic bestanddelen. Dan kun je beter deze suikerscrub hebben 😉

essence coconut lip peeling by vosje

Gelukkig is deze lip peeling heel zacht voor de lippen en is deze ook heel makkelijk in gebruik. Pak een kleine hoeveelheid van de fijne, naar kokosnoot ruikende scrub met je vingers, masseer zachtjes op de lippen en verwijder vervolgens de scrub van je lippen. Wel raad ik aan om je lippen nog te verzorgen met een voedende en hydraterende lipbalm.

Ikzelf gebruik hem echt meerdere keren per dag, gezien ik echt hele droge lippen heb en de bijbehorende velletjes. Geloof me, dan is lipstick op m’n lippen echt geen porum. En sinds ik deze gebruik, is mijn mond er echt op vooruit gegaan!

Qua geur vind ik hem heel subtiel, maar je moet wel echt van kokos houden, wil je deze lip peeling willen gebruiken. I love it in ieder geval.

Het mooie is dat deze lip peeling ook nog eens lekker low budget is ( is essence sowies wel ) want voor dit potje betaal je bij onder andere kruidvat maar € 2.39! Believe me, met 1 potje doe je wel even!

Ik ga binnenkort maar eens een backup potje halen 😀 Want i can’t without!

Kennen jullie de essence coconut lip peeling al?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Silke
1 jaar geleden

Hij ziet er ook gewoon kei schattig uit! Ik hou zo van Essence, ga snel eens kijken!

Jasmina
1 jaar geleden

Jammer dat ik niet zo van de kokos ben..loop altijd met zo een klein blikje vaseline..haha..zijn er ook andere smaakjes?

Angela | ilovebudgetmakeup.nl

Ik vind deze ook echt fijn!
Sowieso vind ik dit soort producten fijn!