essence my skin perfector: jouw basis

Ik heb nog een aantal producten liggen uit de seizoensupdate van essence. Vandaag heb ik 2 items uit de my skin perfector lijn.

Ik ontving de tinted primer en de loose fixing powder uit de nieuwe lijn.
Ik kan je nu al vertellen dat dit 2 favorieten zijn geworden!

Ik begin met de tinted primer. Deze kan je als primer gebruiken onder je foundation, maar ook als een natuurlijk foudationlaagje indien je niet mega veel dekking nodig hebt, maar wel een egalere huid wil.

Het is een mousse structuur, maar in tegenstelling tot de mousse foundation van CATRICE, is deze wel heel fijn in gebruik. Ik vond het dus heel spannend om weer een mousse product te testen.

Deze primer ligt mooi op mijn huid en blijft in combinatie met de loose fixing powder of een transparante poeder goed en mooi zitten gedurende de dag.

Zo op de hand lijkt ie best donker. Laat je hier vooral niet door afschikken. Op mijn huid matched ie dus super goed!

Ook deze lijkt op het eerste gezicht heel donker in de verpakking. Maar als je hem op de huid aanbrengt valt ie uiteindelijk best mee qua kleur. Hij sluit goed aan bij de primer en ook na het aanbrengen voelt je huid “zacht” aan.

Ook als een “poederfoundation” is ie voor mij prima, vooral met dit warme weer mag ik graag een nude poeder gebruiken voor het egaal maken van mijn gezicht. Zonder dat het aanvoelt alsof ik een dikke laag plamuur op het gezicht heb.

Hieronder zie je het duo in actie. Gelukkig heb ik een vrij gave huid op het moment, maar de nodige oneffenheden. Hier zie je bijna niks meer van op de foto. En dat voor een tinted primer en een loose fixing powder!

En ja, m’n nek is wit… Dit komt doordat ik heel vaak een sjaal draag, waardoor mijn gezicht meer tanned is dan mijn nek. Maar met een sjaal zie je daar niets meer van… Plus straks in de zomer ben ik weer gelijkmatig bruin hihi.

Dit duo is te koop bij onder andere de Kruidvat.
De tinted primer koop je al voor € 3.99, de loose fixing powder kost € 3.89.

Ook zijn deze producten allebei vegan 😀

Gebruik jij wel eens een tinted primer?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joyce - SomedaytodayNL
1 jaar geleden

Ik kende deze producten nog niet, een tinted primer klinkt wel erg interessant.