essence witch side oogschaduw palette

Met de assortimentsupdate kwamen er ook een aantal oogschaduw paletten uit. Vandaag bespreek ik met jullie het Witch Side palette met jullie.

Geloof dat dit het palette was van de update waar menig beautyblogger benieuwd naar was. Inclusief ik zelf.

Zoals je kan zien heeft het palette 2 kanten: de 6 lichte (goede) en 6 donkere (slechte) kant. In het midden heb je 3 transitie/basiskleuren.

essence witch side palette by vosje
De rechtse kleuren lijken half donker van kleur maar dit komt door de weerkaatsing van het folie dat er nog omheen zat.

Uiteraard kunnen de swatches niet ontbreken:

essence witch side palette by vosje

Hoewel de meningen verdeeld zijn over hoe goed het palette is (de een vind hem super fantastisch, de ander vindt hem gewoontjes en niet bijzonder), moet ik zeggen dat ik het een fijn palette vind om mee te werken. Los van je kan heel veel combinaties maken met dit palette en dat is wat ik er heel fijn aan vind.

Hieronder heb ik 2 looks gemaakt. Een met de goede kant van het palette (oke, ik heb de bordeauxrode kleur Potion van het slechte gedeelte gebruikt voor diepte) en de rechter foto is de look met de donkere kant van het palette.

essence witch side palette by vosje

Je zou het niet bedenken, maar voor de donkere look heb ik de blauwe glitterkleur gebruikt voor het bewegende ooglid, wat tot mijn grote verbazing best goed uitpakte!

Hoewel ik meer van de lichte looks ben, moet ik zeggen dat ik de donkere look ook echt heel tof vond om te dragen. Nu was dat puur binnenshuis, want ja: Corona he 😉

Waar je met dit paletten wel rekening mee moet houden is dat het enorm veel fall out heeft! Op zich ben ik dit wel gewend van essence. Ik raad dan ook aan om ooglooks te maken voor je de rest van je make-up gaat doen.

Verder vind ik ze prima blenden en zijn de kleuren goed gepigmenteerd.

Eindconclusie

Kan ik hem aanraden? Als je opzoek bent naar een palette met zowel lichte als donkere kleur in een palette, kan ik hem zeker aanraden.

Dit palette kan je onder andere kopen bij Kruidvat voor € 9.89.

Heb jij dit palette al geprobeerd?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Suzanne
9 maanden geleden

Ik vind het palette er wel heel tof uitzien! Ik heb er zelf nog niet mee geëxperimenteerd, maar ben wel super benieuwd!

Marsha
9 maanden geleden

Wat een gave kleuren zitten hierin zeg. En het pigment is ook zo mooi

Lodi
9 maanden geleden

Wauw twee hele verschillende looks! Gaaf. Het is een mooi pallet voor een mooie prijs. Ik vind de kleuren erg mooi en de fall out heb ik ook bij essence, maar dan denk ik ook altijd, ach voor die prijs. En die mijn ogen als eerst.

Caroline
Caroline
9 maanden geleden

Mooi om te zien hoe dit palet met kleuren in heksenthema tot uiting komt bij een mooie aangebrachte make-up