Essence x Pacman: terug de tijd in

Een groot deel is opgegroeid met dit mannetje: Pacman! Essence gebruikte deze vrolijkerd voor een trend collection! Lees je mee?

Toen ik het persbericht binnenkreeg wist ik het meteen: Ik moest wat van deze collectie hebben! Toen het op 9 september eindelijk in de winkels lag, ben ik direct die week naar de Kruidvat gevlogen om 3 dingen te halen om te reviewen!

Oogschaduw palette

Het oogschaduwpalette is onwijs gaaf ontworpen! De bovenkant van het doosje is namelijk het spelletje. Helaas telt ie geen punten of iets, maar geloof me, als je kinderen hebt: they gonna love it! Ik ben het doosje regelmatig kwijt 😉

Als je de swatches bekijkt, is het een palette met prima kleuren. Het is niet een mega bijzonder palette met extreme kleuren, maar een palette dat op zich prima kan voor elke dag. Als je van warme tonen houdt, is dit een ideaal palette voor jou.

Blush palette

Het blush palette is ook echt super leuk vorm gegeven. Zoals je kan zien bevat het 4 verschillende kleuren: 3 matte kleuren en 1 shimmer kleur.

De roze tint zal ik niet zo snel pakken, maar de andere 3 heb ik toch zeker allemaal al een keer gebruikt! Want je kan met dit palette alle kanten op.

Baked Highlighter

Wie mijn updatevideo heeft gezien van Essence zal de kleur herkennen. Want hij komt inderdaad behoorlijk in de buurt. Maar dit is een baked versie en hij is iets intenser van kleur dan de The Highlighter 😉

En wat ruikt deze highlighter lekker! Soms ruikt make-up niet lekker, maar daar heb je bij deze geen last van!

Was deze collectie het geld waard?

Wat mij betreft wel. En Pacman is natuurlijk een onderdeel van mijn jeugd en alleen daarom heb ik deze collectie deel in huis gehaald!

Hieronder vind je een van de looks die ik gemaakt had in de review video.
Helaas was ik hier niet fit en koos ik ervoor om geen make-up verder te dragen. Desondanks vind ik dat de kleuren goed zichtbaar zijn op de huid 🙂

Mocht je nou nog benieuwd zijn naar mijn eerste indruk, check dan even de video hieronder 🙂

10
Reageer op dit artikel

avatar
8 Comment threads
2 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
RiekDaisyEllesDhiniMaaike Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
rachel
Gast

gewoon voor de heb zou ik het al kopen haha

Kristof
Gast

Haha, ik vind het goed gevonden maar het lijkt me dan toch meer kinder make-up? Kan me toch niet voorstellen dat dit voor volwassen vrouwen is?

nicole orriens
Gast

Ik heb niks met make-up maar pacman herinner ik me wel : )

Melissa
Gast

Ziet er echt goed uit. En doet mij echt zo aan vroeger denken

Maaike
Gast

Leuk idee maar pacman en make up vind ik toch een vreemde combinatie 😉

Dhini
Gast

Wat leuk verpakking. De kleuren vind ik mooi vooral de blush

https://dhini.nl

Elles
Gast

OMG, zo’n toffe collectie! Ik ga morgen meteen kijken in de winkel naar die blushkit, ziet er erg mooi uit.
Liefs,
Elles

Riek
Gast

Opmaken doe ik niet heel veel maar door het zien van deze blog zou ik het wel vaker gaan doen.