Favoriete herfst/winter lipgloss/lipsticks

Ik draag in de herfst/winter vaak andere kleuren make-up dan in de lente/zomer. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete lipgloss/lipsticks zien voor de komende maanden! Kijken jullie mee?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Georgina Lifestyle
1 jaar geleden

Leuke review.
Ik draag bijna geen make-up. Lipgloss gebruikte ik vroeger, maar ineens kan ik er niet meer tegen. Zit een bepaald stofje in waardoor ik opgezwollen lippen krijg. Kan leuk zijn opgezwollen lippen, maar dat voelt niet prettig, vandaar dat ik het niet meer gebruik. Heb al verschillende merken uitgeprobeerd, maar helaas.

Alexandra
1 jaar geleden

Mooie kleurtjes, passen goed bij de herfst.

theNextG1rl
1 jaar geleden

Mooie producten! Ik gebruik eigenlijk niet zoveel lipproducten in het dagelijks leven.

Amy
Amy
1 jaar geleden

Leuk, al die kleurtjes voor op de lippen! Ik draag ook graag (liquid) lipsticks, maar bijna nooit glossjes. Volgens mij zijn die wel weer terug van weggeweest, dus ik zal ze ook weer eens uit de kast halen.