Favoriete herfst/winter lipgloss/lipsticks

Ik draag in de herfst/winter vaak andere kleuren make-up dan in de lente/zomer. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete lipgloss/lipsticks zien voor de komende maanden! Kijken jullie mee?

4
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AmytheNextG1rlAlexandraGeorgina Lifestyle Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Georgina Lifestyle
Gast

Leuke review.
Ik draag bijna geen make-up. Lipgloss gebruikte ik vroeger, maar ineens kan ik er niet meer tegen. Zit een bepaald stofje in waardoor ik opgezwollen lippen krijg. Kan leuk zijn opgezwollen lippen, maar dat voelt niet prettig, vandaar dat ik het niet meer gebruik. Heb al verschillende merken uitgeprobeerd, maar helaas.

Alexandra
Gast

Mooie kleurtjes, passen goed bij de herfst.

theNextG1rl
Gast

Mooie producten! Ik gebruik eigenlijk niet zoveel lipproducten in het dagelijks leven.

Amy
Gast

Leuk, al die kleurtjes voor op de lippen! Ik draag ook graag (liquid) lipsticks, maar bijna nooit glossjes. Volgens mij zijn die wel weer terug van weggeweest, dus ik zal ze ook weer eens uit de kast halen.