Finaste: sieraden om te koesteren

Gepersonaliseerde sieraden, wie mij langer volgt kent mijn liefde hiervoor.
Bij het mooie merk Finaste mocht ik 3 items uitzoeken. Ik kon kiezen uit een armband, ketting of een combinatie hiervan.

Oh en ik heb nog een kortingscode voor jullie ๐Ÿ˜€ Maar daar later meer over!

Ik koos voor 1 armband en 2 kettingen. Vooral de armband heeft een bijzondere betekenis voor mij. Laat ik dan ook met de armband beginnen.

Deze muntjesarmband trok direct mijn aandacht ( vooral omdat ik ook een ketting in deze stijl heb ) en had hier gelijk een mooi idee mee.

Ik heb het nooit besproken op socials, maar zowel m’n mam en m’n pap kampen een beetje met hun gezondheid. Helaas hebben ze voor mama nog geen behandeling die haar beter kan maken ( nee geen K, maar wel wat anders wat onwijs heftig is ).

Omdat zij helemaal in Zeeland wonen en wij in Drenthe, kunnen we ze niet zo vaak zien.. Hoewel ik eerst een M en P wilde laten tatoeรซren achter m’n oor durf ik die stap niet te zetten. Dus toen ik de kans kreeg van Finaste, greep ik deze aan met beide handen en besloot ik de M | P te laten graveren in deze armband. De M staat voor Mama en de P voor Papa ๐Ÿ˜‰

En wat ben ik er blij mee! Zelfs mama was er stil van! Die was heel dankbaar vooral, omdat ik vooral haar op deze manier altijd bij me heb. Evenals papa uiteraard. Sinds ik de sieraden binnen heb, draag ik de armband non-stop en wijken ze niet meer van mijn zijde. Zelfs tijdens het sporten.

Nu we het toch over sporten hebben, de kettingen.

Omdat wij sinds een aantal weken sporten in een sportschool ( door Corona op het moment gesloten ) en ik de afgelopen 7,5 jaar onafscheidelijk ben van mijn verlovings/trouwring, besloot ik heel leuk te kiezen voor 2 leuke kettingen die passen bij mij en ons.

Het eerste kettinkje is een slotje. Klinkt heel clichรฉ, maar Jan heeft een slotje op mijn hart ๐Ÿ˜‰ heel klef haha ik weet het. Maar tijdens het sporten draag ik mijn ring niet en doe ik hem heel symbolisch aan mijn ketting met slotje.

Heel erg blij mee en draag deze dus 4x per week naar de sportschool. Mits deze open is, nu wissel ik de kettinkjes goed af ๐Ÿ™‚

De laatste van de 3, ook weer een met een gedachte erachter.

Een van de eerste bloemen die ik kreeg van jan waren rozen, maar ook toen hij mij ten huwelijk vroeg: juiste, deed ie dat met een mooie rode roos. Dus toen ik dit kettinkje zag, wist ik direct: hier kan ik ook wel wat mee. En oke, de J <3 D is misschien wat puberaal.. Maar ik vind dat nu juist van niet.

Voor mij staat deze gravering juist, samen met de roos, voor een nieuwe toekomst samen. En zijn we tot op de dag nogsteeds onwijs gelukkig met elkaar.

Kortom.. Kettinkjes en een armband vol verhalen en betekenissen. Dat ik waar voor mij gegraveerde sieraden voor staan.

Willen jullie nou ook je steentje bijdragen aan de ondernemers? En op zoek zijn naar een mooi gegraveerd sieraad?

Met de code BYVOSJE krijg je 15% korting op je aankopen (met uitzondering van de sale )! Hoe fijn is dat!

Hebben jullie een sieraad met een betekenis?

3
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Fabienne, enjoyyourownbeautyLindaMarsha Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Marsha
Gast

Ik vind ze erg leuk zeg! Vooral die laatste vind ik heel apart.

Linda
Gast

Wat een prachtige sieraden! Vooral de armband spreekt mij aan โ˜บ๏ธ

Fabienne, enjoyyourownbeauty
Gast

Die armband vind ik mooi! Leuk idee. ๐Ÿ™‚

Liefs
X