Hangende oogleden verleden tijd?

Sommige weten het, sommige niet, maar helaas heb ik van mama mijn hange oogleden doorgekregen. Toen ik werd benaderd door Remescar om een aantal producten te proberen, werd ik heel erg benieuwd naar onder andere dit product.

Wat ik nooit echt uitgesproken heb, is dat ik me hier aan wil laten helpen door middel van een ooglidcorrectie. Maar zover ben ik nog niet, want moet over die drempel heen om daar een verwijzing voor te vragen bij de huisarts.

Hier zie je duidelijk het verschil. Links heb ik de Remescar Sagging Eyelids gebruikt, op de rechter foto niet. Hoewel heel veel zeggen dat het niet storend is, vind ik dit best nog wel een groot verschil.

Met de Remescar Sagging Eyelids worde je oogleden tijdelijk gelift. Hierdoor heb je een frissere blik. Na jaren tegen dat gehang aankijken, moest ik wel even wennen aan die wakkere blik! Maar wat een verschil joh!

Kijk natuurlijk lost het niet het hele probleem op, maar zo kan ik wel aan het idee gaan wennen van verholpen hangende oogleden voor in de toekomst.

Gebruiken jullie wel eens liftende producten? Of heb je een ooglidcorrectie ondergaan?

3
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MitchelXianarachel Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
rachel
Gast

ik gebruik alleen een serum maar als dit echt werkt….ja why not:D

Xiana
Gast

Ik heb zelf van die typische hooded eyes maar gelukkig kan je met make-up heel veel camoufleren. Ik zie zeker ook wel een duidelijk verschil op je foto’s !

Mitchel
Gast

Een frisse blik heb je er zeker van gekregen! Het hele probleem lost het niet op, maar misschien wel een stukje? 😉