Healthy: Q4life Springtouw

Een tijdje geleden kocht ik bij de Action een springtouw.

Ik heb door laten schemeren dat ik toch wel wat aan mijn conditie wil gaan doen.

Toen ik dit artikel in de folder van de Action zag staan en ik ging googlen op touwtje springen goed voor conditie, kwam ik een hoop workouts tegen!

Dus dit springtouw kwam op zeker op mijn lijstje voor de Action shoplog te staan!

En ik heb dus tijdens het winkelen een springtouw kunnen bemachtigen!

En wat was ik daar blij mee! Ik zag bij Marloes van Optima Vita al voorbijkomen dat het een goed springtouw is. Dus ik was blij dat ik er een heb kunnen halen ( vaak is veel op daar ).

De prijs en wat krijg je hiervoor?

Het is een springtouw met verzwaarde handvatten die goed in de handen liggen. Het is 2.5 meter lang en schrik niet van de prijs: € 0.99! Een mega leuk prijsje voor een goed sportitem! Echt superhandig dat je bij lowbudgetwinkels steeds vaker redelijk kwalitatief goede sportartikelen kan vinden!

Hoe springt ie dan?

Ik heb al een paar keer gesprongen om mijn enkels te laten wennen aan de sport ( ik heb nogal zwakke enkeltjes ). En ik stond versteld van hoe soepel hij springt! Het is een heel fijn springtouw om mee te springen! En het mooie is: hij weegt bijna niks!

Conclussie?

Wederom ben ik weer super enthousiast over dit artikel! Ik heb al heuse workoutschema’s gemaakt met touwspringen! En ik zei al dat ie super licht is dus hij gaat zeker mee in de koffer als we op vakantie gaan! Zodat ik lekker kan blijven sporten tijdens vakanties!

Heel fijn dus dat je goed thuis kan sporten voor weinig geld! Dit maakt de drempel om te gaan sporten een stuk lager en maakt het ook leuk om te gaan sporten!

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
charlotte
3 jaren geleden

Wat fijn dat hij zo goed bevalt en dat voor zo’n klein prijsje

Lodi
3 jaren geleden

Ik kocht er ooit een bij het kruidvat, ook super goed en heel fijn om thuis mee te oefenen. ik magneet nu niet meer voor mijn knie, maar heb er veel plezier aangehad,

Melissa
3 jaren geleden

Oh wat fijn dat hij lekker werkt. Ik moet ook nog ergens 1 hebben met een teller.

Manon
3 jaren geleden

Ik kan me wel voorstellen dat touwtje springen vet goed is voor je conditie! Zou ik ook eens moeten doen haha. Met die action prijzen in ieder geval de moeite waard om eens te proberen 😉

Mariëlle
3 jaren geleden

ow wauw wat een leuke prijs en fijn dat hij zo lekker springt. Misschien moet ik ook maar eens gaan kijken dan want touwtje springen kun je bijna overal.

Nicole Orriëns
3 jaren geleden

Wat leuk zeg! Ik ga vanochtend zeker even kijken bij de Action nu. Voor die prijs is het laagdrempelig!

Juliette
3 jaren geleden

Zooo wat cheap! Gelukkig heb je er nu al goede ervaringen mee. Succes met het springen!

kaylee
kaylee
3 jaren geleden

Tof! En een mooi prijsje!