HEMA Beauty 100% vegan nagellak en lipcream

HEMA ontwerpt en ontwikkelt, met veel zorg en plezier, al haar beautyproducten zelf. Zodat iedereen de beste nagellak en make-up bij HEMA kan vinden. Het is belangrijk om te weten welke ingrediënten er wel en niet in beautyproducten zitten. De nieuwe Pure Nailpolish en Unbeatable Lipcreams zijn beide 100% vegan. De Pure Nailpolish bevat daarnaast ook nog overwegend natuurlijke ingrediënten.

De Pure Nailpolish en Unbeatable Lipcreams zijn vanaf deze week verkrijgbaar in de HEMA winkels en op hema.nl

PURE Nailpolish | € 3,50
Deze week brengt HEMA een limited edition serie van acht kleuren nagellak uit. Ook bevat de lijn een speciale basislak en top coat waardoor je nagellak nog beter en langer blijft zitten. Deze PURE Nailpolish is 100% vegan en bevat 70% natuurlijke ingrediënten afgeleid van maïs, katoen en suikerriet. Het flesje is gemaakt van gerecycled glas en de dop van gerecycled plastic.

Unbeatable Lipcream | € 6,-
De unbeatable lipcream is een matte longlasting lipcream met verzorgende lipbalm, die je in twee stappen aanbrengt en tot wel acht uur blijft zitten. 
Gebruik als eerste de lipstick en laat deze goed drogen. Breng daarna de transparante lipbalm aan voor een lichte shiny finish en natuurlijk zachte en gladde lippen. De unbeatable lipstick is 100% vegan en verschijnt in zes kleuren.

5 van de 6 kleuren die ik kan laten zien aan jullie:)

Mocht je benieuwd zijn naar de nagellakjes? Ik ga de basecoat de paarse lilatint en de topcoat voor jullie testen! Stay tuned voor meer dus!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
1 jaar geleden

Wat een geweldige kleuren weer