Hema Cleansing Soap

Handen wassen, we wassen wat af! Vandaag weer eens een basic in de review, namelijk de Hema Cleansing Soap!

In mijn vorige artikel kom je al lezen dat wij erg fan zijn van natuurlijke zeep als het gaat om de handen die wij “kapot moeten wassen” van onze premier. Dus toen deze handzeep binnen kwam, moest die gelijk op het aanarecht geplaatst worden! Want een goede handzeep is onmisbaar in elk huishouden.

De flacon ziet er simpel uit, maar dat is : “echt Hema“, want een dure verpakking zegt niks over de inhoud toch? Zoals Dais dat altijd mooi zegt.

Als echt klusser, heb ik regelmatig vieze handen, zeker als ik met de fietsen aan de haal ben geweest. Handen vol smeer dan dan geen uitzondering 😉 Dit was dan ook een van de zwaarste beproevingen die de Hema Cleansing Soap te wachten stond! En dan niet vers smeer, maar ik had het er expres langer op laten zitten (was Dais blij mee haha, die bleef me maar koffie inschenken en het brengen haha).

Afijn, ik dus mijn handen wassen, Dais de kraan aanzetten en wat handzeep op mijn handen laten pompen. Gewoon een normale hoeveelheid, dus niet extreem veel voor de smeer. En mijn mond viel oprecht open toen mijn handen brandschoon waren na het wassen! De goedkope meuk van de supermarkt en de action komen hier lange na niet bij in de buurt.

Omdat ik niet zo in de beauty zit als dat Dais zit, heb ik stiekem wat info over de handzeep ingewonnen op de site van de hema:

“Deze no sles handzeep met betaïne en biologisch granaatappelextract is mild en zacht voor je handen en zit in een handige fles met een pompje. Bestaat voor tenminste voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De fles is voor 30% gemaakt van recycled materiaal.”

Bron: productpagina Hema Cleansing Soap

Kortom, deze zeep is niet alleen goed voor de handen, maar ook voor het milieu dus. Duurzaamheid vinden wij onwijs belangrijk en dit product draagt daar zeker aan bij!

Uiteraard smeren we dan ook de kapotgewassen handjes goed in 😉 dit doen we onder andere met de handcream van Hema.

De handzeep heeft een inhoud van 300 ml en kost 3,00 fysiek en online.

Gebruiken jullie al een een duurzame handzeep?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties