Hema Mini Gloss SPF 15

Wie mij langer volgt weet dat ik fan van lipgloss. Vandaag heb ik voor jullie de Hema Mini Gloss in de review! Benieuwd wat ik van de glossjes vind? Lees dan vooral even verder!

Hema mini gloss by vosje

Even geleden ontving ik weer eens leuke producten van Hema. Dit mini gloss duo sprak me direct aan: want hallo, SPF! I love it! Hoewel het geen hoge spf is is het toch fijn om een goeie beschermingsfactor in je make-up producten te hebben. Je kan je vast goed voorstellen dat ik heel erg benieuwd was geworden naar de Hema Mini Gloss!

Hema mini gloss by vosje

Hierboven zie je de swatches, vooral de roze gloss is goed gepigmenteerd. De transpirante zie je bijna niet op mijn hand, maar dat is ook logisch, het is tenslotte een doorzichtige kleur 😉

Hema mini gloss by vosje

Ook op de lippen is de roze kleur goed gepigmenteerd, je zou haast denken dat het een gewone lipstick is als je de kleur en textuur ziet. Ook dragen de glossjes heel fijn op de lippen.

Qua formaat zijn ze ideaal voor onderweg of voor op reis. Hoeveel de inhoud durf ik niet met zeker te zeggen. Maar ik heb gloss staan van 5 ml, en deze zijn dan toch kleiner qua flacon, dus vermoed dat het 2/3 ml is. Zowel op de verpakking als op de site van de hema kon ik dus niet achterhalen wat de inhoud was.

Op de site van de Hema staat dat ze ongeparfurmeerd zijn, echter zit er wel een geurtje aan. Later las ik in de ingredientenlijst dat er aroma in de producten zit. Dus ik vermoed dat daar de geur vandaan komt. Het ruikt wat zoetig, dus daar moet je wel rekening mee houden mocht je dit duo willen kopen/ bestellen.

Kan ik de Hema Mini Gloss aanraden? Zeker! Mits je van een gloss op z’n tijd houdt met een zoetige geur.

Mocht je de glossjes willen proberen: hier vind je ze online.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tuinweetjes
1 jaar geleden

Ik gebruik altijd de gewone lipstick van de Hema, prima spullen hebben ze.

Tania
Tania
1 jaar geleden

De roze ziet er mooi uit. Ga ik eens bekijken wanneer ik bij Hema ben

jouvence
jouvence
1 jaar geleden

Ik houd niet van lipgloss op m’n lippen, maar het kleurtje staat je wel erg goed!

Saskia
1 jaar geleden

Fijn dat het qua formaat ook handig is voor onderweg. Al vind ik een gloss met een geurtje niet altijd fijn.

Amelie van Writings by Amelie

Ik ben zelf niet voor de glossjes. Ik heb het meer voor matte lipsticks. Wel een handig formaat.

Manon
1 jaar geleden

Ik vind die roze kleur zoooo mooi staan bij jou!

Tessa
1 jaar geleden

Wat een schattige lipglossjes zijn dit. De roze is erg mooi. En wat fijn dat er SPF in zit!

Cynthia
1 jaar geleden

Ik gebruik eigenlijk geen lippenstift, maar een doorzichtige lipgloss vind ik wel mooi!

KoolFamily
1 jaar geleden

Mooi!
Het roze is voor mij persoonlijk te fel maar jij staat er heel mooi mee.