Hema Sheetmask Tijger

Ik was begin deze maand op een beauty event. Hier was ook Hema te vinden. Je kon een goodiebag winnen door middel van pingpongballetjes in een bekertje te mikken.

Ik had geluk en mikte 1 balletje in een bekertje. Hierdoor kreeg ik een goodiebag mee met minimaal een masker. Wat ik er verder nog bij koos laat ik jullie later nog zien.

hema sheetmask by vosje

Het masker dat in de goodiebag zag was een sheetmask in de print van een tijger. Aangezien ik vaker een masker wil gebruiken maakte ik vorige week mooi van de gelegenheid gebruik om dit masker te testen.

Zo op het eerste gezicht ziet het er veel belovend uit. Ik was dan ook echt heel erg benieuwd naar dit masker.

Dit is overigens niet het eerste masker met een printje dat ik test. Ik had namelijk ook een keer het Panda sheetmask van de Action getest.

hema sheetmask by vosje

Oke, hele slechte foto dit *ahum*, maar goed het mag duidelijk zijn dat het een tijgerprint is haha.

Het is een fijn masker die doet wat het moet doen. Het verzorgde mijn gezicht goed en voelde zacht aan.

Het enige nadeel ( wat ik van alle sheetmasks vind ongeacht merk ) is dat deze erg nat was. Maar dat verhelp ik door hem wat “uit te knijpen” wanneer ik hem eruit haal. Dan is het prima te doen en zit ik niet onder het serum.

Raad ik het aan? Want het kost €2.50, stukken duurder dus als je een masker van de action er naast legt.

Op zich is het een prima masker en prima voor de afwisseling. Mocht je een Hema in de buurt hebben, dan raad ik je het zeker aan. Ook wanneer je geen Action in de buurt hebt, maar wel de Hema.

Gebruik jij wel eens sheetmaskers? Zo ja, welke gebruik jij graag qua merk?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wendy
Wendy
1 jaar geleden

Ik vind een sheetmasker er altijd zo grappig uit zien. Ook vind ik het een leuk cadeautje. Deze ziet er leuk uit. Alleen is mijn gezicht soms “te klein” , maar wel heel leuk
Leuk dat je een goedie bag won 👍💖

lodi
1 jaar geleden

haha prachtig, het staat wel heel leuk zeg! En zo te lezen is het ook fijn voor je huid. Ik gebruik eigenlijk te weinig maskertjes.

rachel
1 jaar geleden

hahah geweldige foto dais 😀 en nee heb ze zelf niet gebruikt en ga ze ook niet gebruiken want je weet ben als de dood voor dingen op mijn huid tegenwoordig!! maar voor de meiden zou dit wel leuk zijn !!

Riek
1 jaar geleden

Gebruik ze graag van alie express en Oriflame.

nicole orriens
1 jaar geleden

Nee, nooit maar dat zeg niet veel want ik gebruik nooit maskers. Zo’n sheet masker lijkt me wel lekker makkelijk!

Monique
1 jaar geleden

Haha, het ziet er wel echt super grappig uit! Leuk en ook erg leuk denk ik als cadeautje voor iemand. Ik vind sheetmaskers wel fijn, maar het duurt soms even voordat die goed is. vooral rondom ogen, neus en mond.

Linne
1 jaar geleden

Ik heb nog nooit een sheet masker gebruikt, maar als ik dit dan zo lees ben ik wel heeeel erg benieuwd