Is dit mijn nr. 1 wenkbrauwkleur?

Toen ik nog blond was, heb ik maanden lopen zoeken naar de perfecte kleur.

Nu ben ik weer terug zwart harig en was mijn perfecte wenkbrauwkleur iets te warm.

Toen ik laatst een keer bij de Hema was viel mijn oog op een wenkbrauwkitje in de kleur 04 Black.

Nu was hij in de sale €3,- ( al was het meisje vergeten de korting te verrekenen en was ie alsnog €4,-) en ik dacht ach voor dat geld wil ik het wel proberen. En heb ik hem na een aantal keer laten liggen toch maar meegenomen.

En met succes! Want het blijkt dus een goede match te zijn voor mijn geliefde wenkies!!!!

Praktische details

En het is oprecht een kit! Want het is niet alleen een poeder!

Het kitje bevat de volgende:

  • Zwarte poeder
  • Kwastje
  • Stencils

Het leuke is dat het kwastje in een leuk schattig klein laatje zit onder de poeder. De sjablonen kan je in de deksel vinden. Jammer is alleen dat er geen spiegel in het doosje zit, maar dat is niet echt een ramp voor mij.

Hoe bevalt de kleur?

De kleur bevalt me echt heel erg goed! Ik ben blij dat het geen harde kleur is, want dan kan het heel lelijk ogen vind ik. Het is een mooie zachte zwarte kleur die je ook mooi kan opbouwen.

De test met browgel

Uiteraard slay ik die wenkies met een browgel, die van Max & More, en ik moet zeggen dat ze dan nog keurig mooi zitten! De browkit is dus prima te gebruiken met een gel 🙂 Gelukkig maar.

Ik was echt heel erg verbaasd! Vroeger toen ik een jaar of 13 was had ik wel eens makeup van de Hema, maar de laatste jaren vond ik de collecties niet zo heel erg denderend en natuurlijk volg ik genoeg YouTubers die niet altijd heel happy waren over de producten. Maar ik kon deze kit gewoon niet laten liggen voor dat geld! Eindelijk een zwarte poeder die betaalbaar is! Dan kon het niet anders of ik moest hem gewoon hebben!

Niet de allerbeste selfies maar je kan wel goed zien dat de kleur goed matched met mijn haar 😀

 

Wat is jullie favoriete browproduct?

Reageer op dit artikel

avatar