Je yogamat opbergen in een fijne tas

Dit artikel heeft even op zich laten wachten, plus dat ik in de veronderstelling was dat ik het artikel al gemaakt had.. Kon ik hem nergens meer vinden. Maar hier is ie dan!

Ik heb het over de review van de yogamat tas van Super Yoga. Ik gebruik voor het sporten een yoga mat, plus dat ik yoga probeer vol te houden.. Wat niet altijd lukt. En die kan je heel simpel onbeschermd in de gang zetten. Maar een goede bescherming tegen stof is natuurlijk veel beter!

Ik koos voor de kleur olijf groen. En de tas is echt superhandig. Stel dat je naar een yoga klas gaat op de fiets bijvoorbeeld, kan kan je er nog van alles in meenemen, zoals: een handdoek, telefoon, sleutels, flesje water. Genoeg dus om je sessie door te komen. Door het handige hengsel kun je hem makkelijk op de rug meenemen.

Ik kan de tas echt aanraden, ondanks ik niet naar een yogaklas ga. Het is een fijne tas waarin mijn yogamat goed beschermt blijft wanneer ik hem niet gebruik.

9
Reageer op dit artikel

avatar
9 Comment threads
0 Thread replies
9 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
rachelStefaanfrederiqueMandyAmy Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Denise
Gast

Ideaal dus zo te horen

jasmina
Gast
jasmina

Altijd handig

Felice
Gast
Felice

yoga is best fijn, rar dan toch dat ik het ook zo moeilijk vind om vol te houden

Manon
Gast

Klinkt wel handig, vooral op de fiets. Wappert ie niet zo in de wind haha.

Amy
Gast
Amy

Wat een mooie en handige tas voor je yogamat is dit! Erg mooi ook dat logo.

Mandy
Gast
Mandy

Oh wat een mooie tas! Ik doe niet aan yoga maar snap dat dit een fijne tas is alleen al voor de bescherming!

frederique
Gast
frederique

Handig dat er zoveel in past wanneer je naar yoga gaat!

Stefaan
Gast

Ik hou ook van olijfgroen!

rachel
Gast

lekker handig zo te horen dais 😀