Jouwbox Kerst editie 2020

Het is weer tijd voor de Review van de Jouwbox Kersteditie 2020.
Want ook dit jaar kwamen ze weer met een super leuke box uit!

Mudmasky – Facial Detox Purifying Recovery Mask – € 19,00 (extra gift)

We beginnen met de extra gift in de box, dit masker van Mudmasky. Als jullie ons langer volgen, weten jullie dat wij onwijze fan zijn van de maskers van Mudmasky. Dais heeft deze geprobeerd en was erg te spreken over het detox masker.. Vooral met het gure weer buiten is dit een fijn masker.

Oolaboo – Super Foodies Face Cleansingbar – € 14,95

Dais is tegenwoordig helemaal van de bars, in de vorige box had ze al een 2 in 1 bar voor het haar gekregen. Dus je kan je wel voorstellen dat ze onwijs benieuwd was naar deze cleansingbar. Ze vond hem heel fijn in gebruik. Hij is erg zacht voor de huid en de huid voelde na gebruik elke keer weer zacht aan.

Piroche Cosmetiques – Hand & Body Wash – € 15,00

One of our faves, de producten van Piroche. We hebben deze uiteraard in badkamer neergezet voor tijdens het douchen. En wat een fijn product is het weer! Hoe heerlijk is het op de vroege ochtend wakker te worden met de heerlijke frisse geur van onder andere tijm en mint. Kortom, weer een dikke aanrader.

Alteya Organics – Biologisch Rozenwater – € 4,95

Dit is echt een product dat Dais moest testen. Ik hou niet van de geur van rozenwater als kerel haha. Ze gebruikte dit wanneer ze de cleansingbar gebruikte. Het rozenwater van Alteya is dus goed te gebruiken in combinatie met de cleansingbar van Oobaloo

Mudmasky – Eye Cream – € 49,00

Op het moment test Dais een ander merk oogcream, dus deze heeft ze nog even dichtgelaten.

We Love The Planet – Lusciuous Lime Deodorant – € 9,95

Deze heeft Dais uitvoerig getest naast de tig deo’s die ze overal heeft staan haha. Bij dit product had ze toch wel wat punten, niet dramatisch hoor.

Zo vond ze het systeem om hem te gebruiken niet heel fijn werken, je moet namelijk de deostick weer met de vinger naar beneden drukken.. Niet heel erg… maar stel nou dat je mega erge zweetoksels hebt, lijkt ons dat niet heel fris.. Ook zat de dop heel los om de verpakking, waardoor wij hem niet makkelijk mee konden nemen.

Ook vervloog de geur heel erg snel van de deo stick. Erg jammer want hij ruikt verder best lekker.

WeSmyle – Flesje Non-Fluoride – € 5,99

Dit product kennen we al via een van de pr bureau’s waar Dais bij zit. Hoe leuk is het dan om het product dan ook in het echt te mogen proberen.

Wat een ervaring was het, een tabletje kapot kauwen en dan met een natte tandenborstel gaan poetsen. Hoewel het minder schuimt, geeft het een fris gevoel.

Dais heeft het een week geprobeerd, maar toch grijpt ze liever de oude vertrouwde vloeibare tandpasta.

Tea by Me – Van Gogh Thee – €3,99

Deze thee viel heel erg goed in de smaak hier! Hoewel de geur in het zakje vrij heftig lijkt, is de thee in de mok met heet water echt heel erg lekker!

Doordat er lavendel in deze thee zit, drinkt Dais hem wel eens in de avond voor het slapen gaan. Vooral na het maken van artikelen voor hier op het blog, neemt ze graag nog een kopje thee om dan helemaal uitgerust naar bed te gaan.

Olive-Art – Biologische Olijfolie – € 6,95

Hier ben ik fan van geworden. Zoals jullie weten, kook ik graag. En dat doe ik dan ook graag met olijf olie. Dit is een stuk gezonder ook!

We krijgen vaker olijfolie in de Jouwbox en ook dit keer ben ik weer zeer te spreken over de fles die in de box zat! Ik kies met boodschappen doen ook eigenlijk wel standaard voor biologische olijfolie, dus ik was blij dat dit ook een biologische variant is. Je proeft met het avondeten echt een groot verschil of de olijfolie biologisch is of niet.

Als je het mij vraagt, raad ik iedereen aan om het avond eten lekker te bakken met olijfolie.

Reboot je gezondheid in 24 uur – € 20,00

Het laatste item alweer uit de box! Deze dikke pil: Reboot je gezondheid in 24 uur.

Wij zijn beide begonnen in het boek, maar toen we achterin voor de gein eens keken naar de checklists, schrokken we wel een beetje van de vele dingen die je moet doen in 24 uur tijd.

Wij zijn beide van mening dat deze checklist beter werkt wanneer je kleine stapjes doet in plaats van alles in 24 uur. Vooral als je een wat kleiner budget hebt is niet alles in 24 uur haalbaar.

Het is in deze vooral belangrijk dat je doet waar je je goed bij voelt.

Toch staan er wel waardevolle tips in en ook heel wat recepten om te proberen op zowel huishoudelijk als op voedingsgebied.

Kortom, de kersteditie 2020 van de Jouwbox was weer feestje!

Deze 3 producten heb ik nog niet gebruikt, ik wilde namelijk kerstkoekjes gaan maken voor tijdens de kerstdagen, dus de test van deze producten laat nog even op zich wachten:

  • Rude Health – Almond Drink – € 1,69
  • Het blauwe huis – Ceylon Kaneel – € 2,11
  • Puur Mieke – Bakbananenmeel – € 3,99

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties