Jouwbox 8: wederom een feestje!

De afgelopen weken heb ik de 8e editie van de Jouwbox getest. Niet alleen dit keer!

Samen met Jan en mama heb ik de producten onder handen genomen en brengen we vandaag verslag uit!

BLUE®M – TANDPASTA & ULTRA ZACHTE TANDENBORSTEL – € 15,99

Ik kende dit merk al via een van de PR Bureau’s waar ik bij zit. Dus extra leuk om nu eens een product te producten van Blue®M.

Deze tandpasta heb ik met veel plezier getest! Hij werkt voor mij echt top. Helaas had ik op het moment dat ik de box ontving, net een nieuwe tandenborstel in gebruik. Dus de tandenborstel die ik hierbij kreeg heb ik nog niet kunnen testen.

Ondanks er geen fluoride in zit, deed de smaak me denken aan het fluo spoelen op school van vroeger op de basisschool. Moest dus heel erg wennen aan de smaak. Maar ondertussen kan ik niet meer zonder haha

MEDISCH DOSSIER–MAGAZINE OVER GEZONDHEID €7,95

Wat een interessant tijdschrift was dit! Heel wat anders dan ik normaal lees. Maar toch is het leuk om eens een medisch tijdschrift te lezen ipv de bekende vrouwenbladen 😉 Hoewel ik niet van het medische ben, vond ik het een leuk tijdschrift om te lezen.

MUDMASKY® – LEAVE-ME-ON SPRING MASK SPF10 – € 49

In de vorige box zat de winter variant van deze tube, die hier zwaar fave is geworden. Speciaal voor de review hebben we de tube getest. Omdat het nog behoorlijk koud is en het officieel nog winter is, maken we eerst de winter variant op. Maar we kunnen iedereen die dit leest vertellen dat ook de lente variant helemaal goedgekeurd is!

ROSALPINA – TONIC LOTION 100ML – € 17,50

Piroche heeft ons tot nu toe nog nooit teleurgesteld. En ook dit keer is het product wat we in de box kregen een toppertje. Ik gebruik deze lotion na het reinigen en het verwijderden van mijn make-up en huid. Ik heb heel wat tonic lotions versleten, maar dit is toch wel een van de fijnste die ik tot nu toe gebruikt hebt.

BEE HONEST COSMETICS – DAGCRÈME GELEE ROYALE – € 8,59

Deze heb ik niet zelf getest. Dit is namelijk een dagcrème voor de rijpere huid. Mama wordt dit jaar 61 en is dus de uitgelezen persoon om dit te testen. Vorige week gaf ik haar toen ze hier was voor mijn verjaardag de pot mee en de afgelopen dagen is ze al goed aan het testen geweest. Uiteraard kan ze nog niet heel veel verschil merken, maar ze kon wel al merken dat haar huid stukken zachter is dan normaal.

BY KELSHA – ICE DAY & NIGHT WHITE GOLD ELIXIR – € 29,95

Ik was echt super enthousiast toen ik zag dat dit product. Ik volg By Kelsha al een hele lange tijd op insta. Dus je kan je voorstellen dat ik helemaal gelukkig werd van dit elixer in de box.

En my gashh!! Wat een fijn elixer is dit! Ik hoor heeeeeel veel influencers altijd met lovende verhalen over dit mooie merk, maar oprecht: er is niks aan gelogen! Ik gebruik dit serum in combinatie met die van CATRICE en ik merk dat mijn huid zoveel beter is sinds ik het serum van By Kelsha gebruik.

Een echte aanrader dus!

JOAN NEDERLANDSE THEE – SMAAK HEALTH – € 3,99

Helaas was dit een thee die ik niet zo heel erg lekker vond. Hoewel ik bij ruiken van de thee alleen al, al zoiets had van : nee dit ruikt niet lekker (vaak vind ik het dan ook niet lekker), wilde ik het toch een eerlijke kans geven.

Uiteraard is zijn theesmaken heel erg persoonlijk. Jan is geen theedrinker dus die heeft hem nog niet geprobeerd. Maar voor mij was dit een misser helaas.

MAYBEAUTY – THE MOROCCAN MIRACLE HAIR MASK – €19

Mijn haar werd van dit masker heel erg blij! Vooral omdat er argan olie in zit. Een ingrediënt waar mijn haar heel erg van houdt! Hoewel ik niet zo fan ben van de badmutsmaskers, was dit wel weer eens een fijne afwisseling 😀 Mijn haar werd er mooi zacht van en kon er goed doorheen komen met het borstelen. Geslaagde review dus. Hoewel ik hem voor deze prijs niet zo snel opnieuw zou kopen, kan ik hem wel aanraden voor de afwisseling.

SEA.LINE – DODE ZEEZOUT – € 6,95

Dit was een product dat we samen hebben getest! Gezien we regelmatig lopen, verdienen onze voetjes ook de nodige liefde. Omdat we geen bad hebben, gebruiken we dit soort producten als voetenbadzout. Kan prima en zo komt het altijd wel op 😀 Al gaat dat met 1 kg wel even duren 😉 Maar hé, we kunnen in ieder geval wel vooruit nu met het badzout haha

The Health Factory – KNO Spray – € 34,95

Deze spray heeft Jan de afgelopen weken uitvoerig getest!

Achtergrondinfo Jan: al vanaf z’n 4e heeft Jan links een buisje (uiteraard wel steeds een nieuwe 😉 ).

Nu gebeurt het wel eens dat Jan last heeft van een oorontsteking, dit kan er soms voor zorgen dat het buisje dan ineens foetsie is en vaak vinden hij die dan terug naast zijn kussen.. Vorige maand was dit het geval… Nu kon ie pas afgelopen week terecht voor een nieuwe.

Deze KNO Spray moet klachten verlichten die komen kijken bij de klachten die KNO patienten wel eens hebben. Jan’s eerste reactie toen ik de flacon liet zien en vertelde waar het voor hielp: die komt mooi op tijd!

Een van de dingen waar Jan mee kampte was druk verschil door al die stormen van afgelopen weken. Door deze spray had hij veel minder last van zijn oren.

Op het moment van schrijven ( zaterdag 14 maart 2020 ) is het net een paar dagen geleden ( donderdag 12 maart 2020 ) dat Jan geholpen is aan zijn oor en hebben we het gebruik van de spray even on hold gezet. Puur omdat we niet weten of het nu gebruikt mag worden voor zijn linker oor. Rechts gebruikt hij het wel als het nodig is ( geen buisje daar ).

Ik kan wel zeggen dat dit een van de leukste boxen was die ik tot nu toe heb mogen ontvangen. Ik kijk alweer uit naar de 9e editie, al moeten we daar nog wel even op wachten denk ik.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties