Koffietijd met By Vosje

Koffie, ik start er de dag mee. Inderdaad, even heerlijk wakker worden met een lekker bakkie pleur zoals ik wel eens zeg haha.

Koffie kan je op verschillende manieren drinken: in een mok, in een glas, kartonnenbeker, thermokan.. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan.

Ik drink het liefste koffie uit een mok, vorm of grote maakt me niet uit. Alhoewel, een speciale koffie drink ik wel liever uit een grotere mok.

Zoals jullie ondertussen gewend zijn ben ik ondertussen een stiekeme merchandise stash aan het opbouwen. En een koffie mok kan dan ook niet ontbreken.

Wanneer je denkt aan drukwerk, denk je al gauw aan boeken, flyers, visitekaartjes etc..

Maar tegenwoordig kan je zoveel meer laten drukken dan bovenstaande.
De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan het zo gek niet bedenken 😉

Toen ik de bedrukte mok tegenkwam op Drukwerk Nodig, bedacht ik me: Ja dit heb ik nodig! Een eigen mok met logo! Want ja, als blogger/youtuber moet je wel meegaan met de trends 😉 Nee hoor gekkigheid, hoe leuk is een mok met logo voor bijvoorbeeld video’s of foto’s op Instagram?

En hij is me toch goed gelukt! Ik was eerst bang dat de kwaliteit van het logo niet mooi zou worden, dit ligt aan het programma waar ik mee werk. Dat programma kan het nailen of failen.

Leuk zo’n bedrukte mok, maar hoe zit dat dan qua gebruik? Dat heeft Jan eens goed onder handen genomen.. Waar wij geen vaatwasser hebben, is Jan de afwasheld. Zowel de afwasborstel als het schuurgedeelte van de spons heeft de mok overleeft!

Kortom, super goede kwaliteit en de levering was ook supersnel! Maandag bestelt en donderdags al binnen!

Kortom, zoek je nog een leuk en origineel cadeau voor bijvoorbeeld moederdag of vaderdag? Check dan eens Drukwerknodig voor de mogelijkheden voor het bedrukken van de mokken! Geloof me het is echt super easy en je kan er alle kanten mee op door de Online Editor!

*dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen in samenwerking met een merk/bedrijf*

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Linda
1 jaar geleden

Dat is een leuk idee en tegelijk ideaal om de koffievisite eens mee te spammen