Lekker lakken met Hema Nagellak

Het duurde even, maar m’n ouders waren hier afgelopen weekend. Dus mama zat weer mooi model voor een aantal lakjes. Een daarvan is de Hema Longlasting Nagellak met Argan olie.

hema nagellak by vosje

De vorige keer is de Hema nagellak goed bevallen, dus super leuk om weer een nieuwe kleur te mogen proberen. We like that! We? Yes, mijn lieve mama zit graag model voor mijn lakjes, gezien ik ze zelf niet zo heel snel draag met mijn mini nageltjes hihi.

Ik ontving deze lak in de kleur Metallic Bronze, uit de Summer Bronze collectie van de Hema. Hoewel het een zomerkleur is kan hij ook prima in het najaar.

Het is een beetje een bruinige tint, iets wat mama echt geweldig staat. Ook qua make-up draagt ze deze kleuren weer regelmatig. Een perfecte match dus weer!

hema nagellak by vosje

Het is weer een fijne lak in gebruik. Smeert weer lekker weg en je hebt echt maar een laagje nodig en hij dekt perfect! Dit vind ik zelf erg fijn, wanneer een lak in 1x dekt. Want vaak wordt nagellak lelijk en dikkig als je er meerdere lagen op smeert.

Deze nagellak lijn van de Hema blijft goed zitten heb ik begrepen van mijn moeder. Het zat er de vorige keer langer dan een week op! Kijk dat moeten we hebben. Mama was vroeger al groot fan van de Hema nagellak, ik snap wel waarom. Toen was het al goed en dat zijn ze nog steeds.

Mama kon het ook weer niet laten om deze lak toe te eigenen, as usual hihi, dus ze heeft er weer een mooi lakje bij 🙂 Ze krijgt niet alles mee hoor wat binnenkomt, maar soms staan kleuren haar mooier, dus zij is dan weer helemaal happy 😀

Hebben jullie wel eens nagellak geprobeerd van de Hema?

Dit lakje is te koop voor 3 euro bij de hema, maar ik zag online in iedergeval dat er mooie sales zijn bij de Hema wat betreft de nagellakjes, dus sla je slag zou ik zeggen, want de nagellakjes van de Hema stellen je eigenlijk nooit teleur!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
1 jaar geleden

Mooi kleurtje.

theNextG1rl
1 jaar geleden

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nagellak van Hema heb gekocht. Dit is wel een erg leuk kleurtje, dus misschien binnenkort eens een (al dan niet digitaal) bezoekje brengen!

Lizette
1 jaar geleden

Ik vind argain olie heel fijn als haar en huid product. Voor nagellak kende ik het nog niet.

Felice
Felice
1 jaar geleden

ik ben al jarenlang een HEMA fan als het op nagellak en lippenstift aan komt!

Manon
1 jaar geleden

De Hema nagellak is altijd prima in orde!