M·A·C VIVA GLAM STARRING ROSALÍA

Voel je krachtig om er goed uit te zien – voor altijd – met M ∙ A ∙ C VIVA GLAM, nú met Rosalía in de hoofdrol.

De baanbrekende GRAMMY en meerdere Latin GRAMMY-winnende artiest voegt zich bij ons om VG26 te lanceren – onze geheel nieuwe, limited-edition, vurigrode M • A • C VIVA GLAM Lipstick-tint die 26 jaar viert dat we 100% teruggeven.

Beïnvloed door flamenco, urban ritmes, elektronische beats – en een feministisch ethos – belichaamt de 27-jarige uit Barcelona passie, moed en originaliteit die ons en haar fans over de hele wereld inspireert. Geven is goed kijken!

“Het is een eer om het gezicht van VIVA GLAM 26 te zijn en een doel te verdedigen dat inclusief is, individualiteit ondersteunt en 100% teruggeeft”, zegt Rosalía toen haar werd gevraagd om onze nieuwste M ∙ A ∙ Ctivist te worden.

“De ongelooflijke uitstraling, energie en kracht van Rosalía is de perfecte incarnatie van dit levendige, verzadigde rood”, zegt directeur van Makeup Artistry Baltasar González Pinel. “Rosalía’s kunst, die zijn wortels heeft in de flamenco, combineert genres en emoties – het neemt risico’s, het is vol vrijgevigheid, het is pure schittering.”

Sinds ’94 heeft M ∙ A ∙ C VIVA GLAM wereldwijd meer dan $ 500.000.000 ingezameld – en dat is nog steeds het geval! Elke cent van de verkoopprijs van M ∙ A ∙ C VIVA GLAM Lipstick wordt gedoneerd aan het M ∙ A ∙ C VIVA GLAM Fund, dat een gezonde toekomst en gelijke rechten voor iedereen ondersteunt. Koop de Lipstick die 100% teruggeeft!

“We zijn meer dan trots om onze krachten te bundelen met de onvergelijkbare Rosalía, die de M • A • C VIVA GLAM-campagne dit jaar naar een nieuw niveau zal tillen. leven met hiv / aids over de hele wereld, vooral de meest kwetsbaren, waaronder vrouwen, meisjes en de LGBTQIA + -gemeenschap”, zegt John Demsey, voorzitter van het M • A • C VIVA GLAM FUND & Executive Group President, The Estée Lauder Companies Inc.

6
Reageer op dit artikel

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
jouvenceKoolFamilyTessaFeliceLindaschrijfthetop Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
nicole
Gast

Ik vind het mooi dat dit merk haar maatschappelijk verantwoordelijkheid zo neemt en iets goed doet met de winst.

Lindaschrijfthetop
Gast

Ze ziet er zeker krachtig en energiek uit een mooie aan winst!

Felice
Gast
Felice

lieve help, ik schrik bijna als ik dit allemaal lees. Maar de lippenstift is prachtig!

Tessa
Gast

Wow wat een mooie lipsticks

KoolFamily
Gast

Prachtige lipstick! En super dat je hiermee ook een goed doel kan steunen.

jouvence
Gast
jouvence

Wat een prachtige kleuren! Rosalía is voor mij echter wel een onbekende, oeps..