MAC Cosmetics | World Aids Day ’19

M.A.C World aids day by vosje

WORLD AIDS DAY
VIVA Glam is changing lives since ’94


Op 1 december is het World Aids Day. M.A.C Cosmetics, Orange Babies en Dance4Life werken al 25 jaar samen aan betere leefomstandigheden voor hiv/aids dragers wereldwijd. De gehele opbrengst van de VIVA Glam wordt verdeeld over beide organisaties. Dankzij de VIVA Glam is er al meer dan 500 miljoen US Dollar opgehaald. Maar nog steeds is het belangrijk dat er actie wordt ondernomen. Vandaag de dag leven nog 37.9 miljoen mensen met hiv/aids.

Viva Glam workshop

Om meer awareness te krijgen rondom deze dag organiseert M.A.C in samenwerking met Dance4Life en Orange Babies drie besloten workshops in de MAC Store te Leidsestraat op 28 november 2019. De eerste twee workshops worden gegeven aan o.a. ambassadeurs van Orange Babies en Dance4Life. Ook krijgen consumenten de kans om een VIVA Glam workshop bij te wonen verzorgd door SR MUA Connie Man. In totaal kunnen 10 consumenten een plek bemachtigen voor de laatste workshop door via Instagram te laten weten waarom zij de strijd tegen HIV/Aids steunen. Op 25 november worden de winnaars bekend gemaakt via de social media kanalen van MAC Cosmetics, Dance4Life en Orange Babies.

#everydayisworldaidsday

M.A.C World aids day by vosje

Over M·A·C AIDS Fund 

De missie van het M·A·C AIDS Fund (MAF) is om mensen wereldwijd, van All Ages, All Races, All Genders, te helpen die getroffen zijn door hiv/aids. 

100% van de verkoopprijs van VIVA GLAM Lipstick (€19,50,-) wordt gedoneerd voor de bestrijding van hiv/aids, hoe mooi is dat! De VIVA Glam heeft dit jaar een special edition gezien het 25 jarig bestaan.

Meer informatie via www.macaidsfund.org.

Over Orange Babies

Orange Babies ambieert een wereld waar geen baby’s meer worden geboren met hiv. En wij streven naar een samenleving waar moeders, kinderen en jongeren, die de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben. De Nederlandse stichting is in 1999 opgericht door drie bevlogen heren uit de wereld van make-up, mode en design. Zij bundelden hun krachten om te werken aan een hiv- en aids vrije wereld. Op dit moment initieert en ondersteunt Orange Babies een twintigtal projecten in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika.

Over Dance4Life

Dance4Life danst tot Hiv/aids, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld de wereld uit zijn.

Onveilige seks is wereldwijd uitgegroeid tot een van de grootste en snelst groeiende gezondheidsbedreigingen voor jongeren. Dance4Life werkt samen met jongeren aan een toekomst waarin zij zelf gezonde seksuele keuzes kunnen maken. Maar ook met de universele taal van dans en muziek worden zij betrokken en geïnspireerd.

Het werk van Dance4Life vindt plaats in 15 landen, onder andere in Nederland, en heeft al meer dan 2 miljoen jongeren bereikt.

Zoals eerder aangegeven kan jij als lezer/consument kans maken op een plek voor jou en een vriend/vriendin voor een van de 10 plekken voor de workshop? Lees dan verder!

Daarom kun je komende dagen op mijn instagram in mijn story een screenshot maken van de winactie. Daarna vermeldt jij waarom jij deze strijd steunt.

Ik vind het mooi dat M.A.C Cosmetics zich samen met andere prachtige initiatieven inzit voor deze kwetsbare doelgroep. Zoals jullie weten, ben ik een onwijze supporter van goede initiatieven. Daarom draag dit dan ook een warm hart toe!

Wil je ook een bijdrage leveren, maar weet je niet hoe?
Dat kan heel makkelijk! Bijvoorbeeld door het kopen van de M.A.C lipstick, deze koop je hier!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bianca Schrijft
1 jaar geleden

Wauw wat goed. Ik probeer ieder jaar ook aandacht te besteden rond 1 december. Deze actie van MAC had ik nog niet gezien, wat goed zeg.