Maria Nila Volume lijn

Een goede shampoo is essentieel voor mooi en stralend haar! Vandaag heb ik de Maria Nila Volume lijn in de review!

maria nila volume by vosje

Ik heb dit mooie merk met de mooie pastelkleurige verpakkingen al regelmatig voorbij zien komen bij andere influencers, dus toen ik de mogelijk kreeg om deze 2 producten te reviewen, kon ik geen nee zeggen. Gezien ik heel dun en futloos haar heb, was ik erg blij met de volume shampoo en conditioner. Want volume, ja dat kan ik wel gebruiken.

Vooral hair- en skincare, test ik langere tijd, dus deze review heeft even op zich laten wachten.

De 1e indruk

Allereerst de verpakking van beide flessen, die pastel roze kleur wil je gewoon in je badkamer, love it! Ook de geur is echt heerlijk van beide producten!

Het mooie aan de producten van Maria Nila is dat ze vegan en crueltyfree zijn. Maar ook sulfaat- en parabeenvrij! Dit vind ik onwijs belangrijk in verzorgingsproducten en haircare. Want sulfaat en parabenen zijn niet zo heel erg goed voor je haar en huid. Ik ben hier dan ook echt een grote voorstander van!

Ook bestaan de producten uit natuurlijke ingrediënten, waar ik zoals jullie weten onwijs fan van ben. Ik probeer zo natuurlijke mogelijke producten te gebruiken, omdat dit stukken beter is voor het milieu en voor de huid.

De producten

De Maria Nila Volume shampoo is een lichte shampoo die het volgende beloofd:

 • Volume shampoo die het haar verdikt en body geeft aan fijn haar.
 • Versterkt de haar structuur.
 • Vitamine B5 geeft volume en vitaliteit aan het haar.
 • Met Colour Guard Complex*, veilig voor gekleurd haar.
 • 100% plantaardige ingrediënten.

De Maria Nila Volume conditioner is net als de shampoo een licht product en beloofd dit:

 • Conditioner geschikt voor dun en fijn haar.
 • Helpt het haar te ontwarren.
 • Verzacht het haar en geeft diepe hydratatie, zonder het haar te verzwaren.
 • Vitamine B5 geeft volume en vitaliteit aan het haar.
 • Met Colour Guard Complex*, veilig voor gekleurd haar.
 • 100% plantaardige ingrediënten.
maria nila volume by vosje

Links zie je de shampoo, deze is lichtroze van kleur. De conditioner is ook niet standaard wit maar heeft ook een licht roze kleur! Helemaal Dais proof dus!

De conclusie

Ik vind de combinatie van de producten echt top. Ze vullen elkaar goed aan.
De formule van beide producten is echt heel fijn en luchtig en daarmee lossen ze beide de belofte goed in. Heel fijn om geen zware haren te hebben tijdens het wassen.

De conditioner laat ik standaard 1-2 minuten intrekken, dus een licht product is dan essentieel. Dus je snapt wel dat ik heel blij was met de lichtgewicht conditioner.

Ik heb de shampoo ook een week apart los geprobeerd, dus zonder conditioner, maar dan is het effect duidelijk iets minder. Dus voor een optimaal resultaat raad ik beide producten aan.

Maar of je ze samen of alleen gebruikt, mijn haar werd in beide gevallen echt heel erg zacht 😀

Je hebt echter maar weinig van de producten nodig met kort tot schouderlengte. Met langer haar zou ik wel iets meer pakken. Maar dat is echt persoonlijk.

Na het regelmatige gebruik voelt mijn haar ook echt dikker aan en ziet het er ook heel gezond uit. Ik ben dan oprecht heel tevreden over deze combi. En geloof me, ik heb aardig wat volume combi’s geprobeerd in mijn leven, want helaas deal ik mijn hele leven al met mijn fantastische futloze coupe.

Zelfs met mijn bob nu, heb ik nog genoeg haar over voor het beloofde volume van de Maria Nila Volume lijn! Nog meer volume dan dat ik had met de lange corona coupe.

Ze hebben ook nog een volume spray, die komt ook wel op de wishlist 🙂

De shampoo en conditioner kosten € 22,50 per fles. Omdat je best (in mijn geval wel) lang doet met de flessen vind ik dit dus een prima prijs voor een goede shampoo en/of conditioner. Als je net als mij gemiddeld 2x per week je haar wast, kan je prima een paar maand uit met beide flessen.

Kortom, deze combi is een een echte aanrader als je futloos haar hebt!
Mocht je nou geen futloos haar hebben, maar wel een ander issue, dan kun je ook de volledige lijn van Maria Nila bekijken. Gegarandeerd dat er wat voor je tussen zit 😀

Over Goede Shampoo

Ik heb de producten via Goede Shampoo ontvangen. As you all know, is een goede communicatie echt belangrijk en de levering idem dito.

Over beide punten heb ik absoluut niet te klagen. De communicatie gaat top en je wordt supergoed geholpen. De levering ging ook echt heel snel, ondanks de corona crisis. Alleen maar een pluspunt!

Naast de producten kan ik Goede Shampoo ook echt aanraden.

* Het speciaal door Maria Nila ontwikkelde Colour Guard Complex maakt dit product uitermate geschikt voor gekleurd en beschadigd haar. Dit product beschermd ook tegen kleurverlies door het wassen, hete styling tools, UV stralen en vrije radicalen. Alle Maria Nila Pure Volume producten zijn volledig vrij van sulfaten & parabenen, 100% Vegan, Cruelty Free en 100% Climate Compensated.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
theNextG1rl
8 maanden geleden

Klinkt als fijne producten voor je haar!

Tamara
8 maanden geleden

Ik vind de Producten van Maria zo en zo wel erg fijn heb de Zilver producten ervan

Michelle
8 maanden geleden

Klinkt fijn zeg! Persoonlijk heb ik al heel dik haar met genoeg volume lol maar ga is kijken of ze iets anders voor mij hebben haha!

Angela | thedutchbeautyblog.nl
8 maanden geleden

Kijk! Dat klinkt goed!
Echt Dais-proof dus! xD