De mooiste kerstnagels met Meanail Paris!

Met de feestdagen in aantocht willen we als dames ( en enkele heer ) graag mooie nagels! Vandaag deel ik met jullie 3 prachtige kleuren van Meanail Paris voor de mooiste kerstnagels!

meanail paris kerstnagels by vosje

Toen ik de mooiste setjes van Meanail Paris voorbij zag komen op instagram, werd ik erg nieuwsgierig! Vooral toen ik zag dat er een peel-off systeem was. Want wie mij langer volgt, weet dat ik nu ruim een jaar acrylnagels heb.

Ik ga dus per 4/5 weken naar mijn lieve styliste toe om de boel weer netjes te maken. Maar in het begin had ik nog wel eens een opvallend kleurtje. Tja dan is die uitgroei niet echt bepaald sjiek. En mijn styliste vond een peel-off systeem voor de uitgroei ook geen slecht idee. Ik loop haar werk er niet mee in de weg.

Toen ik een setje mocht kiezen viel mijn oog direct op de kleuren:

  • Scandal (rood)
  • Sparkling (bruin)
  • Muse (paars)

Met een klein weekje (ging een weekend overheen geloof ik) had ik de lakjes binnen en kon ik ermee aan de slag!

Hoe het werkt?

Het is echt een heel makkelijk systeem! Ik kreeg een lamp, een ijzeren bokkenpoot en de 2 potjes met lak. Meer heb je ook niet nodig als je de advertentie moet geloven.. Nou dat wilde ik wel eens uitproberen 😉

Uiteraard is het belangrijk voor een goede hechting dat je schone handen hebt, dus allereerst wassen die handel en goed drogen aan een schone handdoek uiteraard 😉

Vervolgens duw je met de bokkenpoot de nagelriemen voorzichten wat naar achteren (met het brede gedeelte uiteraard). Vervolgens begin je met het lakken van de eerste laag.

De peel-off moet per laag steeds 2 minuten onder de lamp. De lamp gaat tot 99 seconder, dus ik doe dan steeds na 60 seconden even mijn hand er even onder weg en er weer in.

Bij de rode kleur Scandal had ik maar 2 lagen nodig voor goede dekking. Voor de 2 andere kleuren was een 3e laag nodig om een mooie dekking te geven.

Het resultaat

Hieronder zie je het resultaat van de kleuren, er zit een subtiele glitter in die in het zonnentje prachtig glimt 😀 I love it!!

meanail paris kerstnagels by vosje

Ik kan iedereen deze kleuren van Meanail Paris aanraden voor als je echt op zoek bent naar kleuren voor kerstnagels!

Mocht je nou al een uv/led lamp hebben dan kan je hier het setje los kopen.
Heb je nou geen uv/led lamp hebben, dan kan je er hier een vinden. Helaas niet dezelfde als de mijne, maar deze is qua watt beter 😉

Zouden jullie voor deze kleuren van Meanail Paris gaan als het gaat om mooie kerstnagels?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties