Mijn 2e event!

Yes, jullie lezen het goed! Deze meid had haar 2e event!

Waar ik nooit had durven dromen dat ik nu al mn 2e event zou hebben bezocht, is het toch echt waar!

Namens het PR-Bureau MVPR, waar ik al een tijdje bij zit, werk ik uitgenodig om naar de Beauty Days te gaan. Nou een event met beauty: daar zegt Dais natuurlijk geen nee tegen!

En dit keer ging ik niet alleen! Ik weet dat Bertina van AllAboutBertina in de buurt woont van het event wat in Hardenberg plaatvond. Ik had toevallig 2 entreebewijzen en vroeg haar of ze gezellig mee wou. Als een rasechte beautyblogger wilde ze dat wel.
We volgen elkaar echt al heel lang en hadden elkaar nog nooit in het echt gezien. Haar agenda was leeg, dus een mooi moment om eens een mini bloggersmeet te doen 😀

Op het event was van alles te doen en te zien. Van de Nail It competitie tot aan haarkrullen, je kon het niet gek genoeg bedenken of het was er wel.

De beurs was in een zomers thema, dat kon je ook zien aan de aankleding en aan de stands die er waren! Met het mooie zonnige weer die dag was het geen verkeerd gekozen thema!

Ik was namens Esse Skincare uitgenodigd om de beurs te komen bezoeken, dus een bezoekje aan hun prachtige stand kon dan ook niet ontbreken. We hebben een aantal van hun topproducten mogen uitproberen en hebben een hele mooie trial pack gekregen om thuis lekker te tutten! Dat vinden we niet verkeerd natuurlijk.

Over Esse

Het Zuid-Afrikaanse salonmerk Esse is uniek in de wereld op het gebied van high-tech probiotische huidverzorging.

Dit als eerste skincaremerk ter wereld! Hoe gaaf is dat!

Dit betekend dat producten maken met levende bacteriën.Met baanbrekende formules,  behandelingen en technologieën zorgt het voor fantastische resultaten, zowel in de salon als thuis. Esse heeft een totaal nieuwe visie op de huid en haar processen. In plaats van als orgaan, wordt de huid gezien als een ecosysteem van menselijke cellen en microben. Het in stand houden van de diversiteit in dit ecosysteem vormt de basis van de formulering van Esse huidverzorgingsproducten. Esse maakt gebruik van innovatieve productietechnieken, luchtdichte glazen verpakkingen en formules zonder conserveringsmiddelen. Het merk is vanaf de start toegewijd aan ethische standaarden en is gecertificeerd organisch, vegan, proefdiervrij, fair trade en koolstofneutraal.

Ondanks het echt een beurs was voor bedrijven, hebben we mooie merken leren kennen en gezien. Nadat we alles gezien hadden, hebben Bertina en ik nog over van alles zitten praten. Bertina, echt superleuk om je in het echt te leren kennen!

Ik heb deze dag ook gevlogd, dus mochten jullie benieuwd zijn hoe ik eruit zie met krullen, kijk dan vooral even deze video 😉

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Dhini Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Dhini
Gast

wat leuk dat je naar deze event bent geweest. Jammer dat ik dit jaar geen uitnodiging krijg.