Mijn geheime liefde voor Nike

Bijna niemand weet dit van me…

Maar stiekem heb ik een voorliefde voor het merk Nike. En vandaag vertel ik jullie hoe dat onstaan is en waarom ik zo een fan ben.

Eigenlijk ben ik niet zo heel erg lang fan.. Ik denk sinds een jaar of 5 a 6.. Als ik dit zo lees toch wel al een tijdje dus.

Vroeger dacht ik altijd bij Puma te zweren maar na 2 paar gehad te hebben kwam ik er al snel achter dat dit niet helemaal mijn ding was.

Mijn 1e paar Nikes: Air Force

Toen ik een paar Nikes voor mijn jongste dochter kocht, is die liefde voor Nike ontstaan! Haar schoenen liepen lekker zei ze en toen ben ik toch eens op zoek gegaan.. En kwam ik daar toch dezelfde schoenen tegen in maat 38! Passen natuurlijk en ze zaten me toch een partij heerlijk.

Helaas hebben we ze niet meer, maar het blijft supertof om ze zo naast elkaar te zien haha.

Mijn 2e paar: Air Max 90

Mijn 2e paar had van een kennis gehad. Deze waren helaas niet veel meer en was toen allang blij dat ik weer Nikes had! Ik heb heel hard gezocht naar een foto van dit model en heb na een uur zoeken op de laptop een foto kunnen vinden! Helaas hebben de schoenen een weekend fair in Oktober 2017 niet overleefd helaas 🙁

En ik heb ze echt jaren lang vervloekt joh, zo lelijk vond ik ze altijd. Maar ik zeg het je: pas een paar AirMax en je bent om en gaat van ze houden!

Zoals jullie kunnen zien waren ze al beschadigd en kreeg ik het logo niet meer wit 🙁 Ook liet de zool los. Super jammer want ik had nooit verwacht dat de AirMax zo heerlijk zouden lopen! Mocht ik weer de kans krijgen dan komt er zeker weer een paar AM in huis voor mij 😀

Mijn 3e paar: Tanjun

Dit is mijn huidige paar. Je hebt ze laatst ook al in een outfit post voorbij zien komen. Maar man, wat lopen deze heerlijk! De kleur vind ik ook helemaal geweldig! Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe paar, zie hierboven: ik had geen Nikes meer. Ik had de schoenen uit de Tajun serie al vaker voorbij zien komen. En via Sportshowroom ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij dit paar. Ideale site als je niet alles wil door zoeken!
Het mooie is dat je deze schoenen echt met zoveel kan combineren. Broek, rok, shortje, jurkje, noem maar op! Het is een allround model, iets wat ik altijd wel ideaal vind! Zou er zelfs mee kunnen gaan sporten als het zo zou uitkomen 🙂 Ik loop er bijna dagelijks op (oke niet bij 30 graden hoor, dan kies ik toch echt voor sandaaltjes of slippers) en kan er dan ook echt goed hele stukken op lopen!

Hebben jullie ook een voorliefde voor een bepaald merk?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Deborah
2 jaren geleden

haha die eerste foto is gewoon TE schattig!!
Nee ik heb geen voorvoorliefde voor een bepaald merk. Wanneer ze goed zitten is het prima voor mij.
Wel heb ik mij Nike dat het voelt als pantoffeltjes. Zoonlief wil ook niets anders 🙂

Karlien - Polished Cats
2 jaren geleden

ik sport elke dag heel intensief, dus ik heb ondertussen zo’n 3 paar Nike sportschoenen haha en daarnaast ook nog twee paar casual Nikes. Ik vind dit echt het beste merk voor sportschoenen hoor

Nicole Orriëns
2 jaren geleden

Nee niet echt. Hoogstens voor Ecco’s en Birkenstocks, maar dat is meer omdat ze zo lekker zitten.

priscilla
priscilla
2 jaren geleden

Ahh zo lief die matchende schoenen. Ik ben zelf niet echt van de sneakers, maar bij mijn dochter vind ik ze altijd erg leuk staan.

Monica
2 jaren geleden

Ik ben zelf ook van de Nike’s. Zo wie zo draag ik vaak sneakers en er is een kleine koopverslaving hier gaande thuis haha.

Linda
2 jaren geleden

Ik vind vooral het laatste paar heel erg mooi! Ik ben niet echt een voorkeur maar als ik naar mijn schoenen stash kijk komen de merken Toms en WODEN meerdere keren naar voren ☺️?

Lipstickencupcakes
Lipstickencupcakes
2 jaren geleden

Ik heb een stiekeme fashion crush op Scotch & Soda. Vooral de jurkjes en blousjes.