Mijn geheime liefde voor Tommy

Naast mijn liefde voor Nike heb ik ook een stille liefde voor Tommy Hilfigerschoenen.

Niet alleen schoenen hoor, fashion en tassen van Tommy vind ik ook echt top. Ik heb in het verleden namelijk een leuke stash Tommy’s gehad. Waaronder laarzen en ballerina’s.

Als ik er aan terug denk was de collectie op dat moment erg basic ( lees 2008/2009 ), maar ondanks ik nu jaren geen Tommy’s meer aan de voeten heb zitten, blijf ik dit merk op de voet volgen.

Ik vind het zelf heel tof om te zien hoe “duurdere” merken met de trend meegaan en dan ook met bijvorbeeld Timberlandachtige modellen op de markt komt.

Elk seizoen heb ik wel een aantal paar Tommy Hilfigerschoenen die ik heel tof vind en dan ook op de bday lijst plaats, want je weet maar nooit wie er zo gek is ๐Ÿ˜‰

De favorieten voor de winter:

Stoere winterboots

Deze winterboots kunnen onder elke outfit wel, neem bijvoorbeeld een leuke skinnyjeans, leuke hoody en deze boots en you can go! Uiteraard zou je de veters nog kunnen vervanger door compleet zwarte mocht dat beter matchen met je outfit ๐Ÿ™‚

Fancy sneakers

Ik ben er een die niet dag in, dag uit op een hak kan lopen, mocht jij dit probleem nou ook hebben, dan zijn er ook nog sneakers te vinden. Van alle sneakers is dit paar sneakers toch wel het paar dat mij het meeste aanspreekt. Lekker classy en simpel en vooral niet te opvallend ๐Ÿ˜‰

Best of both!

Chelsea boots

Wil je nou geen sneaker, maar wel enkelboots.. Maar loop je niet graag op een hak? Dan is deze chelsea boot wel iets voor jou! Deze kunnen niet alleen onder een jeans prima, maar ook onder een leuke jeansrok of leuke black dress kunnen deze classy boots prima!

Ben je nog op zoek naar leuke tommy’s? En gek op sale? Hier kun je onder andere deze 3 paren vinden, maar ook nog heel veel andere modellen ๐Ÿ™‚

3
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Amelie van Writings by AmelieFrederiqueSanne Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Sanne
Gast

Oh ik snap je helemaal. Zulke leuke schoenen.

Frederique
Gast
Frederique

Ik heb nooit Tommy’s gehad. Vind het wel altijd erg belangrijk dat schoenen lekker zitten!

Amelie van Writings by Amelie
Gast

Ik zou kiezen voor de Chelsea boots!