Mijn huid boosten met GJ Cosmetics

Wie mij wat langer volgt weet dat ik last heb van een pigmentvlek op mijn gezicht.

Ik gebruik daar normaal een crème voor die ik via de huisarts krijg.
Maar ik zou ik niet zijn als ik heel af en toe eens wat nieuws probeer.

Bij schoonheidssalon Almere Qbeauty zag ik dat ze natuurlijke ampullen hebben met Retinol! Die ook nog eens dierproefvrij zijn!
Nou dat klonk me als muziek in de oren. Ik heb de GJ Cosmetics ampullen nu 2,5 week gebruikt en ik vertel jullie er vandaag meer over.

Ik had hiervoor nog nooit ampullen gebruikt en zag wel eens het een en ander voorbij komen. Maar toch was het even uitvogelen hoe het werkte.
Toen ik doorhad hoe je het moest openen en gebruiken was het heel makkelijk aanbrengen.

Ik kan helaas nog niet zeggen of ik heel veel verschil zie na 2,5 Retinol ampullen te hebben gebruikt. Vitamine A producten moet je een aantal maanden gebruiken om echt resultaat te zien. Maar ik kan wel zeggen dat mijn huid hier minder heftig op reageert dan de crème die ik van de huisarts heb.

Ik kan de ampullen aanraden als je afwisseling wil, wanneer je aan de crème zit. Helaas voor mij kosten ze € 24.95 per 5 ampullen. Dus helaas blijft het voor bij bij een af en toe afwisseling. Maar ik ga ze zeker in de toekomst nog eens gebruiken om de crème af te wisselen.

Qbeauty Almere

Qbeauty is een familiebedrijf dat is opgericht in 2008. Jennifer (dochter) en Teddy (moeder) zijn meewerkende eigenaren van het instituut. Beiden en de medewerksters zijn gediplomeerd schoonheidsspecialisten en beschikken over diverse extra specialisaties.
Zin in een dag heerlijk ontspannen, maar geen zin in grote hoeveelheden bezoekers? Dan is Qbeauty uitermate geschikt om te boeken.

Zijn jullie al bekend met de natuurlijke ampullen van GJ Cosmetics?

* Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf/merk is opgestuurd ter review, zie hiervoor mijn disclaimer*

Reageer op dit artikel

avatar