Mijn kop koffie en ik

Mijn lieve blogcollega Stephanie tagde mij in de koffie tag.. Een tag die ik niet aan me voorbij kon laten gaan.

It’s a coffee tag!

Wanneer dronk je je eerste kopje koffie? En hoe smaakte dat?

Hoe oud ik precies was weet ik niet meer maar ik dronk mijn eerste koffie in de horeca, was toen een jaartje of 14 a 15, geloof een keer met m’n ouders op vakantie. Wel weet ik dat het een cappuccino was. Heel veilig met merk haha. Ik heb daarna nog jaren mijn koffie met melk en suiker gedronken.

Met wie drink je graag koffie?

Met Jan natuurlijk πŸ˜‰ Maar ook met vriendinnen ofzo drink ik graag een kopje cappuccino. Maar ook op het werk doe ik graag met collega’s gezamenlijk een kopje koffie tijdens een korte koffiepauze.

Op welke momenten van de dag drink jij koffie?

In de ochtend moet ik echt een kop koffie hebben, anders ben ik gewoon niet te genieten overdag. Ook om goed wakker te worden in de ochtenden. En na het avondeten mag ik vaak ook een kop koffie doen.

Op stage of werk drink ik echter wel meer koffie, dat is vaak een automaat en dan ben ik toch geneigd om vaker een kop te pakken. Niet goed voor mijn huid, maar om te compenseren pak ik dan heel vaak een kop thee of een warme chocolademelk πŸ˜‰

Wat is je favoriete koffievariatie? (espresso, cappuccino, latte, …)

Cappuccino, gek he πŸ˜‰ Een een frappeccino met caramel en slagroom vind ik ook wel heel erg lekker hihi πŸ™‚

Wat is je favoriete koffiemerk?

Wij hebben vaak diverse merken koffie, al vind ik die van Kanis en Gunnink niet lekker.
Starbucks is toch wel favoriet bij mij πŸ˜€

Probeer je vaak nieuwe soorten/ smaken uit? Of blijf je trouw aan één soort/ smaak?

Het licht eraan hoor. Als we cups halen voor ons Dolce Gusto apparaat, probeer vooral ik wel verschillende smaken uit πŸ™‚ Zo ben ik fan van de cappuccino met caramelsmaak πŸ˜€

Heb je aparte soorten en smaken koffie voor je gasten?

Nee, wij hebben in principe gewoon standaard koffie in huis voor gasten die we zelf ook gewoon drinken. Thee hebben we wel in diverse smaken. Heel soms als we genoeg smaken Dolce hebben willen we die wel eens aanbieden.

Waar koop jij je koffie?

Dat verschilt echt in welke winkel we boodschappen doen op dat moment. Meestal halen we koffie bij de Aldi of Jumbo.

Hoe drink jij je standaard kopje koffie?

Zwart met suiker. Zonder melk dus tegenwoordig. Koffiemelk was een keer op en we woonden in een dorp waar op zondag de winkels dicht waren… Dus ja toen zonder melk gedronken en dat beviel wel… Alleen als ik ergens ben en ik proef dat de koffie heeeeeel erg sterk is, dan doe ik er wel een scheut koffiemelk in.

Wat vind jij het lekkerst bij koffie?

Ik ben echt een liefhebber van koekjes bij de koffie! Al zeg ik tegen gebak of taart ook geen nee hoor!

Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?Β 

Poehhh, dat is wel een lastige. Ik lus graag thee, maar ik heb ook mijn koffie in de ochtend even nodig.
Dan ga ik toch voor nooit meer thee denk ik. Puur omdat ik toch wel mijn koffietje nodig heb haha. En dan kan ik ook nog sapjes, frisdrank en water drinken als het wezen moet.

Graag tag ik volgende bloggers om ook deze tag in te vullen:

Nora van PinGetest

Veel plezier met het invullen dames!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestCheck Our Feed