Mooie sieraden passen altijd, op elk moment!

De feestdagen zijn in aantocht en de voorbereidingen worden gemaakt. Je hebt je outfit klaar. Nu nog mooie sieraden om je outfit af te maken.

Als het om sieraden gaat, kan je kiezen voor iets minimalistisch of juist uitpakken met parels!

Ik ga het dit jaar met beide doen! Ik heb voor dit jaar gekozen voor DRKS. DRKS staat voor tijdloze sieraden die iedereen staan. Hoewel ze veel bruidsjuweeltjes verkopen, kan je ook prima slagen voor de feestdagen!

Wie denkt dat parels alleen kunnen bij een bruiloft, heeft het mis! Want parels kunnen ook perfect tijdens de feestdagen! Een simpele make-uplook en een basic outfit maak je helemaal af met een van de parelkettingen van DRKS. Kijk maar eens naar de foto hierboven, simpel lookje en simpele outfit die je af maakt met deze prachtige ketting!

mooie sieraden by vosje

Minimalistisch met hematiet

Dit minimalistische setje is ideaal als je uitpakt met je make-uplook. Of juist een naturel make-uplookje hebt en dit juist wil aanvullen met mooie sieraden. De oorbellen zijn super fijn en passen samen met de ketting bij elke outfit.

Ik ben dan ook echt verliefd geworden op dit minimalistische setje!

Er is nog meer!

December is een dure maand, dat weten we allemaal. Daarom mag ik jullie een leuke kortingscode aanbieden!

Met de code MOEDER20 krijg je 20% korting op de mooie sieraden van DRKS (m.u.v. de saleproducten). Mooi meegenomen toch?

Kennen jullie de mooie sieraden van DRKS al?

Mocht je nog op zoek zijn naar cadeautips voor elk moment? Hier vind je een tips waarmee je altijd scoort 😉

4
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MarjoleinRoryStefanierachel Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
rachel
Gast

ik ken het merk en vind het mooie sieraden alleen niet voor mijzelf want dat staat mij gewoon niet jammer genoeg

Stefanie
Gast

Ik had prachtige oorbellen van Drks voor m’n bruiloft, nog steeds blij mee

Rory
Gast

Mooie sieraden heeft dit merk! Ik ben normaal gesproken voor minimalistisch en eigenlijk wel puur goud, maar ik zie hier hele mooie items tussen. Die ketting (vrij kort, daar houd ik van) met muntjes, waar ik ook een bijpassende armband bij zie. Prachtig. Zeker de moeite waard om eens vaker te gaan kijken. Dank voor de tip. Ik ben overigens weg van parels. Ik draag ze niet vaak (zou ik wel moeten doen om ze ‘mooi’ te houden) maar het zijn wel echte ‘statement’ pieces.

Marjolein
Gast

Ik ken het merk niet! De parels vind ik erg mooi, hoewel ik ze zelf niet meer zo snel zou dragen.