Masker Review: My Skin Facial Sheet Mask Panda Face

Het is weer eens tijd om een masker onder de loep te nemen!

Voor mijn verjaardag kreeg ik dit masker. Ik heb het al veel eerder willen testen maar kwam er maar niet aan toe hihi.

Zoals jullie weten ben ik aan mijn kiezen geholpen en omdat ik op dat moment niet heel veel aan gezichtsverzorging kon doen (drukken op mijn gezicht deed natuurlijk pijn op de plekken waar getrokken was), had ik het briljante idee om het na de behandeling van de tandarts te gaan proberen. Zelfs met douchen moest ik voorzichtig doen met het wassen van mijn gezicht..

Het perfecte moment om mijn huid eens een boost te geven ?

De basis informatie:

Het masker is te koop bij de action. De prijs van het masker is € 0.79
Het is 1 masker met komkommer extract en weegt 25 gram.

Wat beloofd het?

Het is een hydraterend panda papier masker met komkommer extract dus. Helpt de elasticiteit van de huid verbeteren en geeft je huid een boost! Voor alle huidtypen.

Wanneer mag je het niet gebruiken?

Bij een geïrriteerde, gebarsten, ontstoken, droge/gevoelige, gescrubte of verbrande huid. Ook mag je het niet gebruiken als je huid gevoelig is gezichtsmasker.

Nog een kleine waarschuwing

Voorkom contact met de ogen! Bij contact met de ogen goed spoelen met water. Wacht met zonnebaden of het gebruik van geparfumeerde producten of producten op alcoholbasis tot 24 uur na gebruik. Als je voelt datje huid gevoelig of pijnlijk reageert, stop dan onmiddellijk met het gebruik en raadpleeg een arts.

Het kan voorkomen dat de huid tijdelijk een beetje rood kan zijn als gevolg van de actieve elementen in het serum.

Gelijk gebruiken na openen.

Hoe was het masker?

Als eerste heb ik mijn huid goed gereinigd. Niet gescrubd uiteraard. Vervolgens heb ik de sachet geopend en voorzichtig het masker eruit gehaald. Ik heb het op mijn gezicht gelegd en goed maar voorzichtig aangedrukt (lees: zachtjes een soort van gemasseerd op mijn gezicht). Ik heb het 15 minuten laten zitten (advies is 10-15 minuten). Vervolgens heb ik het masker van mijn gezicht gehaald en weggegooid en ben ik het serum in mijn gezicht gaan in masseren, dit uiteraard weer met beleid ? Ik heb het serum op eigen gevoel 30 minuten laten intrekken (hier staat geen tijd voor op de verpakking) en heb daarna mijn huid gereinigd met lauwwarm water.

Wel was het masker heel erg nat. Dat vond ik dan wel weer wat minder. Maar verder is het een top product 🙂

Mijn huid voelde hierna echt superzacht aan!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nicole Orriëns
3 jaren geleden

Ik heb een wat gevoelige huid, dus ik kan dit masker denk i kniet gebruiken. Het ziet er wel heel grappig uit op je gezicht : )

Lipstickencupcakes
Lipstickencupcakes
3 jaren geleden

Ziet er leuk uit! Jammer dat het wordt afgeraden voor een gevoelige huid. Er zijn maar weinig maskers waar mijn huid goed tegen kan

Kimberly
3 jaren geleden

Ze zijn zo leuk deze maskers maar zo nat. Ik knijp ze vaak een beetje uit voordat ik ze aanbreng. Je hoeft je gezicht trouwens niet te wassen hoor na het intrekken.

Nicole
3 jaren geleden

Ik weet niet of ik er tegen kan, want heb een hele gevoelige huid. Maar anders zou ik hem sowieso kopen. Heeeel leuk masker!

Balou
3 jaren geleden

Ben dol op maskertjes, zal volgende keer by de Action is kijken!