Nailcare met essence

In deze tijden zijn we met onze nagels aan onszelf overgeleverd. Goed nieuws! essence kwam met de assortimenstupdate met een aantal nieuwe nagel producten. Vandaag 3 van die producten in de review.

Ik ga beginnen met de Nail & Cuticle cream with coconut oil. Wie mij langer volgt weet dat ik fan ben van coconut. Je kan je voorstellen dat ik razend benieuwd was naar dit product. Ik gebruikte al een nagelriem olie, maar die gaat ook niet eeuwig mee en dan zou dit een mooie aanvulling zijn.

Je doet op elke nagelriem een klein bolletje cream en smeert het gewoon uit zoals je dat ook met nagelriemolie doet. Het fijne aan deze vind ik dat ie heel snel intrekt. Vooral met deze periode van veel handen wassen kunne je nagelriemen ook een beetje extra liefde gebruiken.

Aanradertje dus! En kost maar € 1.99!

Het volgende product is de Jelly Nail Polish Remover met soft pineapple scent. Nagellak heb ik altijd wel in huis. Als ik het in de zomer voor mijn tenen. Ik las ergens dat glitternagellak er super makkelijk van af zou moeten gaan. Net als gewone nagellak.

Nu heb ik het geprobeerd met de glitternagellak van essence die bij de wissel herfst/winter zat. Ik kan je vertellen dat ik nog nooit zoveel efford heb moeten stoppen in het verwijderen van nagellak. Kortom, ik kreeg het er met moeite af.

Super jammer, want de geur is wel “lekker”. Je ruikt namelijk geen nagellakremover geur. Ik niet althans. Zowel Jan als ik ruiken beide een zoete ananas geur. En een ietwat removergeurtje, maar die was te verwaarlozen. Ook zit er Aloe Vera in.

Deze nail polish remover kost € 2.89.

Dan de vijl, deze is speciaal gemaakt voor dunne en breekbare nagels. Perfect voor mij dus!

Tja, wat kan je nou over een vijl vertellen? Hij vijlt haha, nee even zonder gekkigheid. Het is een prima vijl die heel zacht is voor de dunnen en breekbare nagels. Ik ben natuurlijk de 100/180 grid vijlen gewend. Dan is dit wel even wennen. Maar dit is wel echt een hele fijne vijl om erbij te hebben 😀

Dit is dus ook weer een aanrader! En lekker cheap: € 1.39 en dan heb je deze fijne vijl al in je bezit!

Kortom, ik heb 2 aanraders en een product dat ik persoonlijk zelf wat minder vind ( dit betekend niet dat het voor iedereen minder is ).

Naar welke van de 3 producten ben jij het meest benieuwd geworden?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties