Natura Siberica Men Review

Een tijdje geleden ontving ik van het mooie merk Natura Siberica 2 producten! Ik heb de afgelopen weken de Super Toning Face Cream Wolf Power en Refreshing Shower Gel White Bear uitvoerig getest voor de kerels onder ons!

Je kon het persbericht hier al lezen, waar je alles qua informatie kan vinden over dit mooie en vooral betaalbare merk.

Ik heb weer een ander manier van skincare reviewen dan Daiu, maar dat vinden jullie vast geen probleem 😉

De review

Allereerst: de vormgeving

Super Toning Face Cream Wolf Power

De verpakking viel me al direct op, lekker strak met een opvallende opdruk! Wat ik vooral heel tof vind is dat je de dieren die je in de naam ziet, terug ziet komen op de prints.

Refreshing Shower Gel White Bear

Voor dit product geldt eigenlijk hetzelfde, weer de originele verpakking die lekker opvalt door het design!

Het gebruik

Super Toning Face Cream Wolf Power

De flacon ligt goed in de hand, waardoor hij makkelijk in gebruik is. Ook heeft het geen mega grote opening, zodat je goed kan doseren. Alles staat goed uitgelegd op de fles en ik ben dit product met heel veel plezier gaan gebruiken!

Refreshing Shower Gel White Bear

Ook de showergel is onwijs makkelijk in gebruik, qua dop hetzelfde dus je pakt nooit teveel tijdens het douchen. Het smeert goed uit en de hele badkamer ruikt heerlijk tijdens het douchen. Heerlijk verfrissende geur ook! Ik hou er van.

Misschien wel het belangrijkste: het resultaat

Super Toning Face Cream Wolf Power

Eigenlijk merkte ik dit direct, maar ik wilde het toch langer testen om zeker te zijn van mijn eerste bevinding: een zachtere huid! Hoewel ik een man ben, vind ik een zachte huid wel fijn. Dus ik was blij verrast dat ik een zachtere huid kreeg van de face cream! En ik had ook geen last van verstopte poriën! Daar ben ik ook erg blij mee, want niks is vervelender dan verstopte poriën!

Refreshing Shower Gel White Bear

Ik gaf al aan dat het een verfrissend product was in de geur, maar zo voelde ik me ook elke keer na het douchen. Je voelt je echt energieker nadat je de shower gel gebruikt hebt! Hoe heerlijk is dit product om in de ochtend mee wakker te worden. Ik ben in ieder geval fan geworden van deze shower gel!

Kortom: ik ben fan geworden en ga deze producten zeker blijven gebruiken!

De prijzen zijn ook super betaalbaar trouwens!

Refreshing Shower Gel White Bear: € 6,99/250 ml
Super Toning Face Cream Wolf Power: € 12,49/50 ml

Ook niet geheel onbelangrijk: de producten zijn geschikt voor vegans!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties