Organic Shop Bodymousse: Vanilla & Orchid

Een paar weken terug schreef ik al over de handcreambalm van Organic Shop. Vandaag heb ik de Organic Shop Bodymousse voor jullie in de review.

Ik heb een groot fan van vanille en ook orchidee is bij mij vooral erg geliefd. Dus toen ik deze voorbij zag komen op instagram: moest ik deze gewoon proberen.

Het zit in een simpele pot met een ietwat chique ogende deksel. De pot bevat 250 ml en zit bijna tot aan de rand toe vol. Dat ie tot de rand vol zat was erg te merken hihi, de eerste paar keer spoot de mousse alle kanten op. Niet erg op zich hoor, je maakt het zo schoon.

Wat ik heel fijn vind aan deze mousse is dat je maar weinig product nodig hebt. De mousse smeert ontzettend goed en ver uit. Ook hydrateert hij enorm goed en trekt hij heel snel in de huid. Ideaal met mijn droge huid na het douchen. Ook wordt je huid erg zacht van deze mousse.

Ook ligt de mousse tijdens het aanbrengen heel licht op de huid, iets wat ik persoonlijk heel erg fijn vind aan een bodymousse.

Qua geur is hij ook totaal niet heftig. Je ruikt een hele subtiele vanillegeur. Iets wat ik zelf heel erg prettig vind. Al had ik persoonlijk een sterkere vanillegeur niet heel erg gevonden. Maar dat is echt heel erg persoonlijk natuurlijk. Dus als je vanille fan bent, zit je met deze fijne bodymousse wel goed.

Zoals je kan lezen ben ik enorm fan van dit product en ga ik deze zeker opnieuw kopen. En een voorraadje denk ik, want zo duur is deze gele vriendin niet.

Voor deze pot van 250 ml betaal je namelijk maar € 3,99 bij onder andere Etos ( online voor zover ik weet, nog steeds niet in de winkel geweest #oops). Een supergoede prijs dus voor zo’n fijn product.

Ken jij de heerlijke en fijne producten van Organic Shop al?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tamara
1 jaar geleden

Her klinkt eigenlijk wel erg goed ben nu wel benieuwd ernaar

theNextG1rl
1 jaar geleden

Die geur klinkt al goed en de rest eigenlijk ook!

Themakeupmommy
1 jaar geleden

Oeh klinkt goed ik hou van vanille!

Renata
1 jaar geleden

Ik merk dat ook dat mijn huid een beetje hydratatie nodig heeft na het douchen 😉

Tuinweetjes
1 jaar geleden

Fijn dat het meteen intrekt, vooral als je daarna gaat slapen.

Tuinweetjes
1 jaar geleden

Wat heerlijk dat het meteen intrekt en niet gaat plakken.

Felice
Felice
1 jaar geleden

ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ben op dit gebied ook totaa geen kenner 🙂

Angela | thedutchbeautyblog.nl

Dit soort producten vind ik heerlijk na het douchen in de winter, of wanneer ik mij benen geschoren heb.

trackback

[…] verpakking lijkt op die van de rest van de lijn die ik laatst reviewde. Logisch, want blijft dezelfde lijn 😉 Het is ook dit keer weer een […]