Organic Shop Bodyscrub: Mango & Sugar

Onlang reviewde ik al een handcream en bodymousse van Organic Shop, vandaag is de Mango & Sugar Bodyscrub aan de beurt. Lees je mee?

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik al eerder een mango suikerscrub heb getest, namelijk in December 2019 uit de Goodiebox.

Alleen die fullsize was 16 euries.. en die van vandaag zou een mooie dupe zijn van 4 euro 😉

De verpakking lijkt op die van de bodymousse die ik laatst reviewde. Logisch, want het is dezelfde lijn volgens mij. Het is een behoorlijke pot met een inhoud van 250 ml, best een beste hoeveelheid voor een pot scrub.

Qua geur ruikt ie heerlijk zoet naar mango, wanneer je hem gebruikt wordt de geur nog wat intenser, dit is iets waar je rekening mee moet houden als je niet van hele extreme geuren houdt. Maar…. echter na het douchen wordt de geur heel erg subtiel. Dus dat extreme is er maar heel even.

De suikerdeeltjes in de scrub zijn best grof, ik persoonlijk hou hier wel van. Maar dit is echt heel persoonlijk. Gelukkig lossen ze heel snel op wanneer je aan het scrubben bent. Ook is de substantie van de scrub wat stevig, waardoor je wel moeite moet doen om te scrubben. Dit vind ik persoonlijk niet erg, want dan weet je dat je scrubt toch? Hij laat zich ook heel erg makkelijk afspoelen, ook erg fijn vind ik.

Na het douchen en het droogdeppen van de huid (met mijn droge huid is droogwrijven geen doen) voelt mijn huid echt mega zacht aan! Kortom: de scrub heeft fantastisch werk geleverd!

Is dit de dupe van de dure versie van UC Naturel?
YESSSSSS!!!! Ik heb de dupe gevonden! Hij werkt net zo goed, ruikt net zo lekker en m’n huid wordt er heerlijk zacht van! Voor een vierde van de prijs! Budget aanradertjeeeeee!!

De scrub is onder andere online te koop bij de Etos!

Ken jij de Organic Shop Bodyscrub Mango & Sugar al?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eemy
8 maanden geleden

Ik ben super benieuwd naar hoe ik de producten zelf vind! Snel kopen dus!!

Wendy
Wendy
8 maanden geleden

Oh dat lijkt me nou echt heerlijk! Ik ben dol op mango…. in elk geval om te eten! Maar als de geur goed aanwezig is dan zal dit ook fijn zijn!