Organic Shop Hand&Nail Creambalm Japanese Spa-Manicure

Handcrème’s, wie mij langer volgt weet dat ik er een verslaving hiervoor ontwikkeld heb. Net als lipbalms obviously. Vandaag weer een budgettopper in de review! Namelijk de Creambalm van Organic Shop!

organic shop by vosje

Ik ontving laatst een mooi PR pakketje met een aantal mooie producten van Organic Shop. Een van de producten die hier in zat is de Organic Shop Hand&Nail Creambalm Japanese Spa-Manicure.

En je kan altijd wakker maken voor een goede en vooral lekker ruikende handcrème. Nou ja wakker maken misschien niet als ik heerlijk slaap, maar je snapt me wel.

Hoewel de verpakking er best luxe uit ziet, kwam ik erachter dat je deze tube van 75 ml voor € 2,49 bij Etos! Je kan het product sowieso online kopen. At the moment kom ik zelden in winkels, dus geen idee of dat het product ook fysiek te kopen is in de filialen.

De geur is echt heerlijk, ik hou van de kersen geur en in combinatie met lotus wordt ik hier helemaal gelukkig van, ik blijf maar smeren!

Je hebt maar weinig nodig en hij smeert echt ontzetten goed en makkelijk uit. Ook trekt deze creambalm erg snel in en blijft de geur echt heel erg lang hangen. Ik neem mn polsen ook altijd mee, daardoor gaat de geur ook in je mouw zitten, scheelt me toch weer parfum opspuiten. Win-win dus 😀

organic shop by vosje

Als je van zoete geuren houdt, dan kan ik je deze creambalm van Organic Shop zeker aanraden, maar je hebt ook nog een Aloë Vera variant en een met Ylang Ylang.

Zoals al snel duidelijk was, raad ik deze heerlijke Creambalm enorm aan! Ik ga zeker nieuwe halen of bestellen als deze op is. Want fijne producten gebruik ik graag langer natuurlijk 😉

Kennen jullie Organic Shop al?

Ik heb nog een 3tal andere producten staan, dus blijf zeker terug komen op mijn blog of volg me even op Bloglovin 😉 Dan krijg je vanzelf een melding wanneer er nieuwe artikelen online komen;) Je kan het icoontje van bloglovin vinden aan de rechterkant van mijn blog als je ietsje naar beneden scrollt

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Beauty Bu Bibi
1 jaar geleden

Fijn dat je zo weinig nodig hebt. Kun je er lekker lang mee doen 👍🏻. Lijkt me een fijn product.

Tessa
1 jaar geleden

Deze lijkt mij echt heerlijk

Michelle
1 jaar geleden

Ik ken dit merk nog niet, hij klinkt in ieder geval fijn!

theNextG1rl
1 jaar geleden

Die geur klinkt erg lekker!

Tamara
1 jaar geleden

Klinkt wel erg goed fijn dat de geur lang blijft

Lodi
1 jaar geleden

Ik ken organic shop nog niet, maar dit klinkt wel heel goed, ik gebruik veel hand crème, dat komt echt nog uit mijn tijd in de zorg. En als deze lekker ruimt is dat echt een bonus, ik ga deze even onthouden!

nicole
1 jaar geleden

Fijn dat je maar weinig nodig hebt, en dat hij prettig uitsmeert. Ik vind het ook nog eens een leuke tube om te zien.

Wanda
1 jaar geleden

Ik zou dan zelf eerder voor de aloe vera variant gaan, want al te zoete geuren op mijn handen vind ik niet zo fijn.

Angela | thedutchbeautyblog.nl

Deze lijkt mij fijn!
Helemaal nu we natuurlijk extra vaak onze handen wassen!