PERSBERICHT | Dr. Organic Coffee

Met de cafeïne-kick van Dr. Organic is je huid in no-time klaarwakker en krijgt je teint een superboost! Alle producten voor gezicht, body en haar van de nieuwe Dr. Organic Coffee Range zijn verrijkt meteen extract van biologische Arabica koffiebonen, een shot verfrissende mint en een pittige mix vangember, zwarte peper en guarana: dé perfecte ingrediëntenmix om je huid en haar nieuwe energiete geven. Als je dagelijkse espresso shot!


Coffee Mint Face Wash
Consumentenadviesprijs € 9,99/125ml
De formule van de Face Wash bevat een biologisch koffie-extract
en een shot verfrissende mint. Ideaal om het gezicht te reinigen en
onzuiverheden te verwijderen dankzij de antibacteriële werking van
mint. Gebruik dagelijks voor een heerlijk schone en verkwikte huid.


Coffee Mint Face Scrub
Consumentenadviesprijs € 9,99/125ml
Deze Face Scrub bevat uiterst fijne scrubdeeltjes die de huid op milde
wijze exfoliëren, zodat dode huidcellen, overtollige talg en vuil worden
verwijderd. De mint bevat van nature salicylzuur, dat de celdeling nog
eens extra versnelt waardoor poriën minder kans krijgen verstopt
te raken. Gebruik één keer per week voor een gladde, zuivere en
gehydrateerde huid.

Coffee Mint Face Mask
Consumentenadviesprijs €9,99/125ml
De formule met biologisch koffieboon extract, vulkanische klei en een shotje verfrissende mint maakt dit masker perfect om je huid te verzachten, verfrissen en te verhelderen. Het koffieboon extract en de vulkanische klei hebben een zuiverende werking en Aloë Vera kalmeert de huid. Gebruik één keer per week voor een mooi gehydrateerde huid en een gezonde teint.

Coffee Mint Body Scrub Pouch
Consumentenadviesprijs€12,99/200gr
Het beste moment van je ochtend verpakt in een scrub; wat wil je nog meer? Deze bodyscrub is samengesteld uit gemalen biologische Arabica koffiebonen, Dode Zee zout en roze Himalaya zout. De scrubdeeltjes bevorderen de bloedsomloop en verwijderen dode huidcellen. De cafeïne ondersteunt de afbraak van vetcellen waardoor cellulite kan verminderen en de huid gladder wordt. Het heerlijke koffie-en mint-aroma geeft een extra kick bij het in masseren!

Coffee Mint Body Wash
Consumentenadviesprijs €9,99/200ml
Hoe lekker is die kickstart ’s ochtends met het eerste kopje koffie! Maar hoe gaaf is het als je die sensatie al tijdens je wake-up shower beleeft? Het biologische koffieboon extract en de mint zorgen voor het ultieme begin van je dag! Verfrissend en uiterst mild voor de lichaamshuid.

Coffee Mint Anti-Dandruff Shampoo
Consumentenadviesprijs €10,99/200 ml
Wist je dat één van de meest bekende ingrediënten in ons favoriete ochtend drankje ook nog eens super kalmerend werkt! De biologische koffie-extracten en mint in de anti-roos shampoo geven onmiddellijk verlichting bij irritatie van de hoofdhuid en zorgen voor een roosvrije hoofdhuid. Gebruik wanneer nodig en in combinatie met de conditioner voor het beste resultaat.

Coffee Mint Anti-Dandruff Conditioner
Consumentenadviesprijs €10,99/200ml
Als aanvulling op de anti-roos shampoo zorgt de conditioner voor een extra hydraterende boost – als een soort dubbele espresso! De anti-roos conditioner helpt bij een droge, geïrriteerde hoofdhuiden gaat schilfering en roos tegen. Gebruik wanneer nodig en in combinatie met de shampoo voor het beste resultaat.

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusiefverkrijgbaar bij Holland & Barrett in Nederland en België en via de webshops:www.hollandandbarrett.nl en www.hollandandbarrett.be

Reageer op dit artikel

avatar