Physalis Collageen Koffie: mooi van binnenuit!

Physalis Collageen koffie by vosje

De review liet even op zich wachten, maar hier is ie dan. De afgelopen weken heb ik de Physalis Collageen Koffie getest voor jullie. Benieuwd wat ik er van vond? Je leest het in deze review.

Dais drinkt dus geen koffie meer, op hoge uitzondering na (lees cappuccino etc.), maar toen het persbericht over deze koffie binnen kwam werd ik direct enthousiast! Zodoende kreeg ik de zakjes toegestuurd.

En echt niet alleen de vrouwen willen stralen van binnenuit, steeds meer mannen besteden meer aandacht en tijd aan de huid. Dus waarom zouden de kerels ook niet aan de collageen koffie kunnen?

Hoewel ik “maar” 12 zakjes heb ontvangen, kan ik toch wel enig verschil merken. Ik kreeg er meer energie van en ik merkte aan mijn huid, dat het baad bij had. Mijn huid voelde steviger aan na het gebruik van de koffie. Voor echt grote verschillen op langere termijn, zou je dit product dus langer moeten gebruiken.

Gewone koffie is maar saai en ik besloot er naast gewone koffie ook wat mee te spelen. Want wie ons langer volgt weet dat ik een passie heb voor koken etc.. Tijd om te spelen met koffie dus.

Een trend die je veel ziet is de Dalgona koffie. Deze besloot ik dan ook voor de review te maken πŸ™‚

Helaas is het me niet gelukt om het mengsel van koffie, suiker en water zo te mengen. Ik kreeg het niet opgeklopt op een of andere manier. Waarschijnlijk komt dit omdat geen standaard oploskoffie is en de poeder van Physalis toch een andere structuur heeft.

Danalleen maar een saaie bak koffie helaas. Maar wel met een heerlijk schuimlaagje! Stiekem maar die “cremelaag” het toch een stuk minder saai πŸ˜‰

Mocht je nou benieuwd zijn geworden naar de Physalis Collageen Koffie van, deze is te koop in de winkel van Holland & Barrett of te bestellen op de site van Holland and Barrett.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
krystle/batboy
1 jaar geleden

Ik ben dol op koffie, kan echt niet zonder! Heerlijk met zo’n schuimlaag.

Felice
Felice
1 jaar geleden

nu snap ik waarom mijn huid zo goed blijft ( gezien mijn leeftijd) ik drink al mijn hele leven sloten koffie!

VerKlaproos
1 jaar geleden

Ik heb m’n koffieverslaving terug kunnen dringen naar 1 kop in de ochtend! Maar als ik wr mooier van word moet er misschien n kopje bij β€οΈπŸ€β˜ΊοΈ

rachel
1 jaar geleden

ik ben hier heel huiverig in eerlijk gezegd ;), koffie lekker hoor maar ik geloof niet dat het echt wat voor je huidje kan doen πŸ˜‰

Daisy
Beheerder
1 jaar geleden
Antwoord aan  rachel

Denk ook dat de collageen je eigen collageen stimuleert.
Uiteraard komt er meer bij kijken bij een mooie huid willen πŸ˜‰

nicole
1 jaar geleden

Wat apart zeg. Begrijp ik nou goed dat deze koffie je huid mooier zou maken?

Sanja
1 jaar geleden

Ik ga het koffie drinken maar weer eens oppakken Haha! Leuk artikel!

Mandy
Mandy
1 jaar geleden

Ik hou op zn tijd wel van koffie! Ben benieuwd naar de Physalis Collageen Koffie geworden

Manon
1 jaar geleden

Wat zit er precies in dan?

Linda
1 jaar geleden

Ik heb elke dag mijn portie koffie nodig, zowel in de ochtend als avond met opgeklopte melk.

trackback

[…] van allerlei beautyproducten. Benieuwd of speciale koffie met collageen werkt? Het antwoord lees je hier. Ik vind het ook echt zo leuk om te weten dat Jan, de man van Daisy, haar heeft aangespoord om te […]