Project Palette Pan

Ik hoor jullie denken: Wat is dit dan weer Dais?

Wellicht zijn een aantal van jullie hier bekend mee?

Naast teveel kleding heb ik natuurlijk ook een berg aan make-up producten…
Vooral de oogschaduws. En daar wilde ik iets aan gaan doen!

Ik kwam een paar weken geleden op insta een aantal meiden tegen die meededen aan het palette pan project.

Dit houdt in dat je een 1 palette (of meerdere) uitkiest die je in 2019 zo vaak wilt gaan gebruiken dat je de pan hit. Kortom het opmaken van je producten. Want het is natuurlijk zonde om ze te laten verstoffen omdat je steeds weer nieuwe dingen koopt.

Nu koop ik heus niet elke week wat nieuws aan make-up en krijg ik ook niet veel vanuit bedrijven, maar toch wilde ik van de ruim 15 oogschaduw paletten een aantal gaan opmaken.

Welke paletten heb je gekozen?

Ik heb voor deze challenge gekozen voor 2 paletten, 1tje die ik heeeeel vaak gebruik en 1tje die ik net nieuw heb en vaker moet gaan gebruiken!

Het palette van L’Oreal is een palette wat ik heel vaak gebruik en is ondertussen een van mijn favorieten geworden, het is zeker een palette dat ik weer ga halen als ik hem opgemaakt heb!

Het palette van Make-up Revolution heb ik nog niet zo heel lang en is een palette wat Jan voor me gekozen heeft. Nu wil ik deze echt wat vaker gaan gebruiken! Vooral de groene kleuren wil ik echt meer mee gaan spelen!

Heb jij ook een palette dat je dit jaar wil gaan opmaken?

Reageer op dit artikel

avatar