Satin Sleepers: is het de hype waard?

Een beautytrend: Het slapen op een satijnen kussensloop. Mening celeb loopt ermee weg: Satin Sleepers! Is Satin Sleepers de hype waard? Ik test het uit!

Niet mijn meest charmantste foto ever, maar hé Jan zijn idee haha

Toen ik werd benaderd om een set uit te proberen en ik de benefits las, liet ik dit aanbod zeker niet aan mijn neus voorbij gaan. Ik word natuurlijk ouder en het vertragen van onder andere rimpels zou heel fijn zijn!

Onderstaande voordelen heb ik even overgenomen van de website van Satin Sleepers:

Alle voordelen van de Satin Sleepers

– Voorkoming van knopen en klitten in het haar
– Voorkoming van het ontstaan van gespleten haarpunten
– Glanzend haar als nooit tevoren
– Bevordering van hydratatie van het haar
– Minder vet haar door remming van overtollige talgproductie
– Een stralende huid door voorkoming van acne en puistjes
– Betere werking van nachtcreme’s voor huid en haar
– Betere hydratatie van de gezichtshuid
– Nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen
– Bevordering van een celvernieuwing van de huid
– Voorkoming van rimpels in het gezicht
– Onze kussenslopen zijn 100% anti-allergeen en diervriendelijk
– De zijden zachte satijnen kussensloop zorgt ervoor dat u ook nog eens heerlijk slaapt!

Kortom veel beloftes, zoals je kan lezen. Maar wat heeft het nou echt gedaan voor mijn huid en haar?

Haar

Wat betref mijn haar, heeft het heel veel gedaan! Ik sliep voorheen altijd op een katoenen sloop en daardoor werd mijn haar sneller vet. Sinds ik de satijnen kussenslopen gebruik, heb ik hier beduidend minder last van! Plus dat ik met glanzend haar wakker wordt elke ochtend 😀

Nu ik korter haar heb slaap ik standaard met los haar ( kan ook niet meer in een staart obviously ) en ik merk echt groot verschil. Ik heb geen last van gespleten punten gelukkig, nu natuurlijk al helemaal niet doordat het net geknipt is. Maar ik hoop echt dat dit zo blijft door het satijn 😀

Huid

Ik slaap er nu zo’n kleine anderhalve maand op. Wat ik vooral heel fijn vind is dat ik zonder die lelijke vouwen in het gezicht wakker wordt. Normaal kon je altijd zien dat ik geslapen had haha. Sinds de Satin Sleepers is dit echt verleden tijd en durf ik zonder schaamrood op de kaken de deur uit!

Wat betreft de puistjes en rimpel: hier heb ik gelukkig nog niet zo heel veel last van en ben ik op het moment heel erg gezegend met een redelijk rustige huid. Maar ik hoop dat die rustige huid ook mooi zo blijft nu ik de satijnen kussenslopen gebruik. Wel merk ik dat mijn meer glow heeft als ik wakker wordt. Wellicht heeft dit te maken met de betere hydratie van de gezichtshuid in combinatie met mijn skincareroutine. Maar ik mag niet klagen dus!

Ik snap de hype dus wel. Ik merk ook echt verschil sinds ik slaap op deze satijnen kussensloop.

Je kan dus kiezen uit 2 formaten:

  • 50*60 cm, deze kost € 17,50. Deze is geschikt voor de Ikea kussens.
  • 60*70 cm, deze kost € 19,95. Deze past om de meeste kussen heen.

Je kan de sleepers online bestellen, maar ook bij geselecteerde verkooppunten terecht. Er is keuze uit heel veel kleuren, dus je kan mixen en matchen en het zo aanpassen aan de stijl van jouw/jullie slaapkamer.

Voor een optimaal resultaat kan ik 2 exemplaren aan qua aanschaf, zo kun je het proces doorzetten met de andere als de een in de was zit.

Het is een kleine investering, maar als je ziet wat je er voor terug krijgt, dan valt het reuze mee 😉 Natuurlijk hoop ik nog een aantal jaar van de sleepers te kunnen genieten tijdens het slapen, maar uiteraard bestel ik gewoon nieuwe mocht het onverwachts toch een keer nodig zijn!

Satin Sleepers: de hype waard? Zekers!

Slaap jij op een satijnen kussensloop?

6
Reageer op dit artikel

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
TessaMelanieMandyTaniaRory Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Manon
Gast

Ik had er een en vond het voor klitten wel echt handig! Alleen ik werd gek van een bepaald geluidje van dat satijn op mijn haar dat ik toch geswitched ben weer naar een katoenen sloop.

Rory
Gast

Ja! Ik heb er ook een (een lichtroze ook) en hij is zoooooo fijn. De laatste tijd is ie weer onderaan de stapel beland, dus dank voor je artikel! Vanavond gaat ie weer om mijn kussen heen. Heel fijn, juist nu ik veel last heb van een jeukende hoofdhuid en snel vettig wordend haar.

Tania
Gast
Tania

Dit klinkt veel belovend. Denk dat ik er ook eens eentje ga aanschaffen om te zien of ik verschil zie

Mandy
Gast
Mandy

Oh dit klinkt goed! Ik hoor er indd veel mensen over maar nu het zoveel voordelen heeft wil ik het echt wel zelf proberen ook! Alleen al voor mn waardeloze haar..

Melanie
Gast

Als het helpt tegen de klitten dan moet ik het eens gaan proberen

Tessa
Gast

Dat klinkt veel belovend en de prijs valt opzich mee, had ze duurder verwacht