Sneakpeak | essence Trend Edition “MAGICAL.MYSTICAL.ME”

Het orakel heeft gesproken: de look van het seizoen is mystiek! Rijke paarstinten en glinsterende diamanten betoveren zowel magiërs als niet-magiërs. Of het nu voor het meest populaire nieuwjaarsfeest in de stad is of voor een mysterieuze instashoot – de essence Trend Edition “MAGICAL.MYSTICAL.ME” geeft de make- up die speciale, bovennatuurlijke touch. Elke fan van extravagante looks zal deze Trend Edition omarmen met haar prachtige, koninklijke gezichtsdiamanten, de speelse bloemenhaarband en het indrukwekkende oogschaduwpalet met een adellijke velvet doosje.

eyeshadow palette

Magisch!
De twaalf matte, metallic en glinsterende oogschaduws zijn niet alleen ultra romig, maar ook hoog gepigmenteerd. Van prachtig paars tot een glamorous kopertint – de gevarieerde, betoverende tinten geven elke look een magische touch. De paarse, velvet verpakking met gouden ornamenten is bovendien een prachtige upgrade van elke make-up collectie.
Adviesprijs €8,99 // 01 little black magic

false lashes

Deze kunstwimpers zijn als een perfect gekozen toverspreuk: ze maken een statement en betoveren gegarandeerd iedereen! Of je ze nu gebruikt als opvallende blikvanger, voor een hypnotiserende, mysterieuze look of voor een natuurlijke look die zegt “je eigen wimpers, maar dan beter” – de effecten van deze kunstwimpers spreken voor zich. De gemakkelijke applicatie en de bijgevoegde wimperlijm zorgen ervoor dat zelfs make-up newbees kunnen genieten van een mystiek beautymoment.
Adviesprijs €2,99
01 Mystical heart
02 I do voodoo
03 Life is a witch

face jewels

Adembenemend en hypnotiserend – deze gezichtsdiamanten in twee varianten geven elke mystieke make-up de perfecte finishing touch. Of het nu een betoverend accessoire voor Nieuwjaarsoutfits is of een sprankelende blikvanger voor een onvergetelijke feestavond: de glinsterende steentjes zijn zelfklevend en blijven goed zitten op de huid. Adviesprijs €2,99
01 When your magic is real
02 Abracadabra, witches

bloemen haarband

Maak je magische look af met wat flower power! Met deze haarband en de look steel jij de show op elk feestje! De speelse bloemenkrans maak je vast door middel van zelf een knoop leggen, it will alway fit!
Adviesprijs € 2,99

Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in de maand januari.

Reageer op dit artikel

avatar