Snelle make-uplook met HEMA

Het leven gaat steeds weer terug naar normaal, steeds meer dingen worden weer hervat. Het zal, gok ik niet lang meer duren en alles is weer back to “normal”.

En er gaat straks weer een tijd aanbreken dat we weer allemaal naar school of aan het werk moeten. Na weken van thuiswerken in je gezicht a la blote billen.. Kan ik me goed voorstellen dat je in het begin straks geen zin hebt om uren voor de spiegel te staan voor je de deur uit moet.

Vandaag heb ik een aantal leuke en vooral makkelijke producten voor jullie in de review waarmee je in een korte tijd een mooie every dag look in elkaar kan “flansen”. Ideaal dus wanneer je in hurry bent.

In onderstaande video leg ik jullie uit hoe je de producten kan gebruiken, een soort van mini tutorial. Uiteraard kan je zelf bepalen of je nog een basis gebruik met foundation, maar in principe is dit niet eens nodig. Ik kan deze look zelf in een rijdende trein voor elkaar krijgen ( op de eyeliner na dan haha ).

Uiteraard heb ik ook nog swatches op foto voor jullie. Niet de meest rechte lijnen eyeliner, maar hé maakte deze met links ( kan met beide handen schrijven, maar links is toch wat minder strak haha ).

Deze 4 producten zijn overigens ook naast cruelty free, ook nog eens vegan.

Hoewel ik in de video zeg dat ik en de eyeliner nog geen beste vrienden zijn, heb ik toch m’n draai kunnen vinden met dit kwastje 🙂

Ik heb nog wat producten liggen van de HEMA, dus blijf zeker mijn blog in de gaten houden voor meer reviews!

Je kan de producten vinden in de filialen van HEMA, maar ook Online kun je de make-up van HEMA makkelijk shoppen!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
1 jaar geleden

ik zeg helemaal mooi je look dais 😀

Sherry
Sherry
1 jaar geleden

Wat heb je dat prachtig gedaan. Super leuke video erbij.

Manon
1 jaar geleden

Ik vind de producten van hema ook altijd zo fijn, en heel goed dat ze allemaal vegan zijn!

Judith
1 jaar geleden

Mooi gedaan zeg! Handig zo een video erbij, spreekt toch wat meer

nicole
1 jaar geleden

Ik vind het resultaat er goed uitzien!

Merel
1 jaar geleden

Tof! Staat je mooi. En moet zeggen dat de kwaliteit me echt verrast. Ben benieuwd naar de andere reviews.

frederique
frederique
1 jaar geleden

Ik vind eyeliner altijd zo mooi staan maar ik bak er echt totaal niets van. Echt zo irritant. Nu ik dit zie krijg ik weer zin om te oefenen!

Silke
Silke
1 jaar geleden

Ik ben fan! Hema heeft echt hele fijne producten!

Mitchel
1 jaar geleden

Je ziet er echt weer prachtig uit Daisy! Maar al die make up hoeft van mij niet hoor 😉 haha
Wel fijn gewoon uit een Nederlandse winkel 😉