Trouw foto op canvas aan de muur

Op 29 augustus 2018 zijn we alweer een jaar getrouwd! Man wat gaat de tijd snel!

Uiteraard zijn er foto’s gemaakt die dag! Niet veel, maar goed het was even niet anders. Tot voorheen hadden we nog niet echt iets met die foto’s gedaan. Ook omdat 2 weken na ons trouwen mijn schoonvader plots kwam te overlijden. Helaas heeft hij de dag zelf door miscommunicatie niet bijgewoond. Dit is wel uitgepraat gelukkig, maar wellicht maakt dat het iets doen met de foto’s ook moeilijk.

Nu het 1 jaar getrouwd zijn steeds dichterbij komt, begon het toch wel een beetje te kriebelen om iets met de foto’s te gaan doen.

Iets voor aan de muur

Omdat wij beide liefhebbers zijn van wanddecoratie, wilden we graag een foto laten afdrukken voor aan de muur. En kwamen dus al gauw uit op een foto op canvas.

En op het juiste moment kwam ik in aanraking met FotoFabriek. Het is een toegankelijk bedrijf dat al meerdere prijzen gewonnen heeft en daarom vonden we dat zij de eer verdienen om als eerste een van onze trouwfoto’s af te mogen drukken.

Het gaat tenslotte om een foto van een van de belangrijkste dagen van ons leven.

Proces

Het is helemaal niet moeilijk om een foto te laten bedruken op canvas! FotoFabriek biedt namelijk een gratis software programma aan waar je heel makkelijk je foto kan aanpassen hoe jij het wilt! Je kan als je wilt zelfs tekst toevoegen en een soort van stickers toevoegen aan je foto. Hier heb ik zelf nog naar gekeken, maar achteraf toch niet gedaan. Alles wordt netjes uitgelegd op de site en het is echt een gevalletje een kind kan de was doen!

Vervolgens bestel je zoals je normaal doet bij een webwinkel. Je krijgt eigenlijk vrijwel direct een mail van je bestelling en ook wanneer het verzonden is krijg je bericht via de mail. Ook krijg je een track and trace van PostNL waarmee je je pakketje kan volgen. Iets wat ik persoonlijk altijd wel fijn vind!

Kwaliteit

Ik heb de foto van te voren bewerkt met photoshop vanwege de belichting buiten op onze trouwdag. Daardoor was ik een beetje bang dat de foto niet goed zou overkomen op het canvas. Maar toen ik het pakketje opende, lees jan het opende, was bij mij alle twijfel weg en waren we blij met het eindresultaat! Want wauw, wat was de foto goed gedrukt! Nu snap ik wel waarom ze prijzen winnen!

Wat zijn wij blij met deze eerste afgedrukte foto van onze bruiloft!

Kortom, we zijn super mega tevreden over onze nieuwe trouwaanwinst!!!!!

Ook de service was echt top! Zoals jullie weten van eerdere blogartikelen vind ik dit een erg belangrijke factor bij een bedrijf. En ook dit keer kan ik weer een dikke 10+ uitdelen! Voor alles bij elkaar zelfs! Want 2 dagen na het bestellen had ik de canvas al in huis! Super snel als je je bedenkt dat het ook nog gedrukt moet worden! Klasse weer dus!

Dus mocht je nog een webwinkel zoeken die betaalbaar en betrouwbaar is?
Kijk dan zeker even op de site van FotoFabriek! Zeker de moeite waard en ze bieden echt hele leuke dingen aan voor een leuke prijs!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yalou // We are the Earth
3 jaren geleden

Wat vervelend om te horen dat je schoonvader vlak na jullie mooie dag kwam te overlijden, wel fijn dat hij dus nog op de bruiloft aanwezig kon zijn. Die herrinering zal de foto’s vast nog mooier maken 😉

Yalou
3 jaren geleden
Antwoord aan  Daisy

ai, sorry voor mijn reactie dan. Gelukkig dat het wel uitgesproken is!

Lindsey Beljaars
3 jaren geleden

Wat een leuke foto!!

Felice
3 jaren geleden

sssstttt, bij mij liggen de trouwfoto’s al 27 jaar in een doos….niet verder vertellen hoor…

Balou
3 jaren geleden

Een foto op canvas is altijd mooi, wat heftig dat je schoonpapa twee weken na de grote, mooie dag is overleden! Gelukkig heeft hij deze dag nog mee kunnen maken, koester dat…

Daphne - verdraaidmooi
3 jaren geleden

Mooi foto zeg! Ik heb ook goeie ervaringen met Fofofabriek.nl.

Lizzie | Globalizious
3 jaren geleden

Wat een prachtige herinnering. Zeker na zo’n verlies…. Gefeliciteerd alvast voor morgen!

Nicole Orriëns
3 jaren geleden

Mooi zeg! Leuk om zo’n trouwfoto op die manier een speciaal plekje te geven in je huis.

Luc van de Wiel
3 jaren geleden

Het is altijd een mooi jubileum, je trouwdag. Mogen jullie altijd gelukkig blijven!

Irma
3 jaren geleden

Het is altijd mooi om zo’n speciale dag als herinnering op te hangen 😀 Jullie zagen er prachtig uit!

Danielle
3 jaren geleden

Leuk! Wij hebben ook een trouwfoto in de huiskamer hangen. Mooie herinnering aan zo’n dag

sofie katelijne
3 jaren geleden

Leuk om dit zo centraal te plaatsen in je huis, zo’n speciale foto verdient natuurlijk ook een fijn plekje!