Van Ondergoed met Tommy Hilfiger boxers

tommy hilfiger boxers by vosje

Tommy Hilfiger, een merk waar Dais gek op is! Hoe leuk vond ze het toen ik Tommy Hilfiger ondergoed binnen kreeg: 3 vrolijke boxers!

Ik ben een echte fan van boxers, echt die ballenknijpers komen echt niet over m’n japie heen hoor. Nee, ik ben een man die waarde hecht aan zijn vrijheid πŸ˜‰ Beetje TMI, maar goed het is een ondergoed artikel, wat wil je dan haha.

De kleuren, deze zijn echt van top kwaliteit, ze zijn ondertussen al aardig wat wasbeurten verder en ze zijn nog steeds als nieuw! Daar hou ik dus echt van! Ook de stof is echt top, ze geven niet af qua kleur en de boxers krimpen ook niet in de was.

Kijk, begrijp me niet verkeerd hoor, de boxers van de Action zijn lekker budget, maar daar zitten na een paar keer wassen de gaten al in. En dat draag een stuk minder comfortabel πŸ˜‰

De pasvorm is echt helemaal goed en je kan ze dus bestellen op maat.
Dais was altijd helemaal lyrisch over de pasvorm die zo fijn is aan de kleding van Tommy Hilfiger, nou ik snap wel waarom!

Je kan je wel voorstellen dat de stash met Tommy Hilfiger ondergoed wel uitgebreid gaat worden met meer boxers πŸ˜‰

Kersttip?

Het klinkt misschien een beetje raar, maar mocht je man nou zeggen wanneer je vraagt wat ie voor kerst wilt: ik zou het niet weten?
Ik ben daar een van namelijk. Ik kan je verzekeren dat dit een geslaagd cadeau is!

Doe er een paar sokken bij van Tommy bijvoorbeeld of Happy Socks als je echt een keer gek wilt doen, maak er een leuk giftset van en je hoort die kerel van je echt niet klagen hoor! Dit soort gifts komen altijd wel van pas toch πŸ˜‰

Ben jij of is jullie man team boxer of team slip?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties