Vollere wenkbrauwen met Instant Effect?

Een paar weken geleden kwam er een leuk pr pakketje binnen. Hier in zaten 2 producten van het mooie merk Instant Effects. Je kan hier even geleden al het persbericht over lezen.

Beide prodocen zal ik los van elkaar reviewen, omdat ze beide een hele andere werking hebben.

Helaas verdragen mijn wimpers en ogen alleen gewone mascara en zijn serums op korte en langere termijn niet te doen voor mijn wimpers/ogen. Daarom heb ik besloten om deze volumizer te gebruiken voor mijn wenkies.

Om een goed resultaat het product te halen heb ik het minimaal 2 weken getest voor jullie.

Heel veel bijzonders is het eigenlijk niet. Je gaat met het borsteltje over je wenkbrauwen heen en klaar is kees.

Het product is erg fijn in gebruik en het breng heel makkelijk aan. Het borsteltje heeft hele korte “haren” waardoor je heel doelgerich kan werken.

Toen ik begon met het gebruiken van de volumiser waren mijn wenkbrauwen aan de voorkant best wel vol. Het staartje iets minder.
Je ziet in het staartje zeker wat voller wenkbrauw. Wel heeft het product mijn wenkbrauwhaar wel sterker gemaakt. Waar ik zelf heel blij mee ben.

Of het werkt voor volume? Geen idee, dan moet ik de “kuur” nog eens gaan proberen met m’n wenkbrauwen als ik ze net geëpileerd heb. Maakte het mijn wenkbrauwen dikker? Zeker! Ze hebben meer body gekregen!

Voor vollere en sterkere wenkbrauwen kan ik dit product zeker aanraden!

Je kan de volumiser exclusief kopen bij Etos en via bol.com.
Je betaald € 29.95 voor 7 ml. Wel doe je heel lang met het product.

Dit product is vegan, crueltyfree en vrij van parabenen!

Heb jij al eens een product geprobeerd voor vollere en sterkere wenkbrauwen?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dalia
1 jaar geleden

Ik gebruik zelf castor olie, dat werkt heel goed op zowel wimpers als wenkies en is ook heel goed voor je huid. Ik heb alleen nu wel alweer een tijdje verzaakt! Lijkt me in ieder geval een mooi product meis!!