Volume met Etos!

Dit product is al eerder voorbijgekomen, maar ik wilde hem toch wel even wat meer aandacht geven.

Want wij zijn heel erg fan van de producten van Etos! En uiteraard weer een eigen merk product. En dit product hebben we al heel wat keer opnieuw gekocht!

Wie mij al vanaf het begin volgt weet dat dit niet de eerste shampoo is uit deze lijn 😉 Ik heb al een keer de 2 in 1 variant getest!

Ik heb het dan ook over de Etos Shampoo Volume. Nu zul je denken: Ja maar dais je hebt nog steeds redelijk kort haar? Klopt maar ik heb ook heel dun haar en daar is deze shampoo ook voor gemaakt. Nu heb ik geen lang haar waar veel volume in kan na het wassen, maar de werking van deze shampoo komt mijn haar ten goede en dat vind ik ook heel belangrijk.

Wat beloofd deze shampoo?

Ik citeer van de Etos site:

Ideaal voor fijn en futloos haar: Etos Volume Shampoo. Door de krachtige formule met tarweproteïne complex geeft deze shampoo zichtbaar meer volume waardoor je haar tot leven komt. Hallo vitaal en krachtig haar!

Wat is mijn beleving?

Het is een fijne shampoo die licht in gebruik aanvoelt. Ik heb maar een klein beetje nodig om toch goed mijn haren te kunnen wassen. Nu is dat wat anders al je langer haar hebt natuurlijk. Voor nu doe ik er lekker lang mee 🙂

De geur is weer erg lekker 🙂 Er zit tarwe extract in, maar ondanks mijn coeliakie heb ik er geen last van op de huid 🙂 En sowieso hou ik standaard mijn mond dicht onder de douche bij het afspoelen van mijn gezicht met een masker/scrub of bij het uitspoelen van mijn haar 🙂

Kortom weer een fijn product voor een fijn prijsje!

Deze fijne Etos Shampoo Volume kan je kopen bij de Etos voor een lief prijsje van € 0.99. Hiervoor heb je een fles van 300 ml. Prima deal dus!

Reageer op dit artikel

avatar