Waarom Esse Foundation?

Wie mij langer volgt weet dat ik Esse een fijn merk vind. Toen ik het persbericht binnenkreeg over de foundations van Esse ben ik direct aan de slag gegaan met dit bericht. Lees je mee?

Waarom zou je Esse Foundation met probiotica gebruiken?

Welke foundation is het meest geschikt voor jouw huid? Een foundation met een uitgebalanceerde pH waarde, een foundation zonder parfum of conserveringsmiddelen? Wees zeker van je zaak: Esse Probiotic Skincare heeft nu foundations die vriendelijk zijn voor de microbioom van je huid!

Microbioom, wat is dat?

In het kort komt het erop neer dat je microbioom de optelsom is van alle microben in en op je lichaam. Ons lichaam is afhankelijk van talloze samenwerkingsmechanismen tussen je cellen en microben. Zonder microbioom kun je niet leven. Je microbioom beschermt je tegen ziektekiemen, houdt je immuunsysteem intact en versterkt de barrièrefunctie van je huid.

Synthetische ingrediënten

Gebruik je een foundation met synthetische ingrediënten, dan raakt de microbioom van je huid verstoord. Een gevarieerd ecosysteem met veel verschillende soorten microben is veel gezonder voor de huid dan een milieu waar één dominante soort overheerst. Dit laatste kan huidproblemen veroorzaken. Zorg dus dat je je microbioom gezond houdt!

Microbioom-vriendelijk

Esse Foundations bevat microben (probiotica) die de huidbarrière versterken en die je huid beschermen tegen ongewenste indringers. Ze houden je huid gezond en zorgen voor een natuurlijke egale teint met een gezonde glow. Je kunt Esse Foundations gebruiken bij elk huidtype, zelfs bij een gevoelige huid. Bovendien beschermen Esse Foundations je huid tegen schadelijke UV-stralen met koraalvriendelijke SPF30

Liefde voor de planeet

Esse Skincare en Esse Foundations zijn 100% natuurlijk en bevatten uitsluitend gecertificeerd biologische ingrediënten, geen parfum en een minimum aan huidvriendelijke conserveringsmiddelen. Esse is ook veganistisch en vanzelfsprekend cruelty free.

Verkoop informatie

  • in 10 kleuren voor alle huidtinten
  • Consumentenadviesprijs: € 66 (30ml)
  • Verkrijgbaar bij de Esse beautyprofessional (ook online)

Heb jij wel eens een foundation van Esse gebruik?

Ik nog nog niet, maar ben er wel erg benieuwd naar geworden!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole orriens
1 jaar geleden

Nee, maar ik gebruik sowieso nooit make-up dus in mijn geval zegt dat niet zo veel. Het ziet er goed uit, maar de prijs vind ik wel enorm hoog.