We Are Knitters: a musthave for every traveler

Een aantal items zijn onmisbaar bij het maken van een reis. Naast een paspoort, een goede koffer en zonnebrand, is er ook nood aan vermaak en tijdverdrijf. Wij zeggen breien! Lees in de volgende vijf redenen waarom het Spaanse breimerk We Are Knitters dé musthave is voor elke reiziger. 

1. All the happiness in your bag!

Het is voor iedereen belangrijk om geen overtollige kilo’s bagage mee te nemen. Daarom heeft We Are Knitters een licht pakket samengesteld waarin alles zit wat nodig is om een item te maken, zoals garen, naalden en het patroon. En wanneer het item af is? Draag het met trots en houdt ruimte over in je koffer.

2. Minder reisstress 

Maak gebruik van de kit om volledig tot rust te komen. Het is wetenschappelijk bewezen dat breien voordelen biedt voor zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid. Breien heeft bijvoorbeeld hetzelfde effect als mediteren, het verbetert de motoriek en 81% van de breiers is gelukkiger na breien!

3Multitasken

 Een cadeau kopen tijdens de vakantie voor thuisblijvers is altijd een opgave. Maak het jezelf gemakkelijk en kies vooraf een kit dat goed bij jouw familie of geliefde past en brei een uniek cadeau tijdens de vakantie. 

4. Breid je wardrobe uit 

De We Are Knitters kits bevatten items voor elk klimaattype. Ga voor een zomerse top of juist voor een dikke muts gemaakt van Merino- of alpacawol om warm te blijven. Kies zelf de kit uit die het beste bij het weer van een volgende reisbestemming past.

5. Verdiep je meer in het breien 

Knitinspiration to take anywhere and everywhere! Reizen is het ultieme moment om een boek te lezen. Daarom heeft We Are Knitters een boek uitgebracht waarin alles over breien te lezen is, nieuwe patronen zijn afgebeeld en inspiratietips worden gegeven. 

We Are Knitters is verkrijgbaar via www.weareknitters.nl.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Janet
1 jaar geleden

Wat een leuk pakket, maar wanneer ik op rondreis ben ga ik zo’n pakket echt niet meenemen haha. Ik reis altijd heel licht en neem altijd alleen het broodnodige mee, waardoor er eigenlijk nooit ruimte is om zoiets dergelijks mee te nemen.