We gaan weer plannen in 2019

Zoals jullie wellicht weten ben ik een onwijze planfreak!

Ik plande vooral in het begin van 2018 heel wat af op beeld in de Maschaplanner! Dit doe ik nog steeds wel maar niet meer op camera ( ja nu met Vosmas eventjes ). Maar de vraag is: ga ik ook nog plannen in de Maschaplanner in 2019?

Die vraag beantwoord ik vandaag in dit artikel!

Welke planner ga ik gebruiken?

Ik twijfelde heel erg of ik nog zou gaan plannen in de Maschaplanner. Aan de ene kant ben ik wel verknocht aan de planner omdat ik er al ruim een jaar mee werk. Maar kan ik me er verder mee ontwikkelen? Dat vroeg ik me heel erg af.

En toen was daar…

De Purpuz Planner! Een planner gemaakt door Clen Verkleij. Een ondernemer in hart en nieren. Die terecht kwam in een burn out. Hij moest zichzelf een goed inzicht geven van wat hij precies wilde en zo is het idee ontstaan om deze geweldige planner te maken. Dit deed hij samen met zijn coach. Clen wil met iedereen delen hoe hij dit heeft gedaan en die tools kun je terug vinden in deze planner.

Maar wat heb ik hier nou aan?

Nou, best veel eigenlijk. Het grootste doel van deze planner is doelen stellen en deze ook daadwerkelijk waar te maken. Nu heb ik hel veel doelen in het jaar als je zo het artikel leest wat ik nu onderhand elk jaar plaats in januari. Maar de planner is gemaakt om je echt te focussen om zelf te groeien. Dit kan persoonlijk zijn, maar ook op zakelijk gebied. En dat zakelijke gebied is iets waar ik me verder in wil ontwikkelen.

Ik wil een totaal andere mindset gaan krijgen op het gebied van mijn toekomstige werk. Ik heb natuurlijk al een fantastische mini course gevolgd online van Deisy Amelsbeek. En heb nog 2 sessies te goed van deze queen of strategie. Dat moet ik echt nog een keer gaan oppakken. Maar ik denk dat de Purpuz Planner mij hier ook goed bij kan gaan helpen om straks na mijn studie een succesvol bedrijf op te gaan zetten.

Of dit ook alleen met mijn blog is weet ik niet. Het lijkt me ook geweldig om mensen te gaan coachen in de toekomst. Ik denk zomaar eens op het gebied van bloggen, maar daar moet ik me ook nog veel verder ontwikkelen. Maar wellicht is daar wel een markt voor. Wie weet? Maar het health gebied lijkt me ook heel erg tof om te doen. Ach we zien het wel. Eerst mijn opleiding maar eens afronden.

Wat is er nou zo fijn aan de Purpuz Planner?

Na een heel verhaal kom ik nu bij de voordelen van de planner..

Het is een grotere planner waardoor je goed de ruimte hebt om de 8 tools tot je doel goed uit te werken. Ook heb je een groot maandoverzicht elke maand waar je ook maanddoelen kwijt kan. Ook de weekplanner is heerlijk overzichtelijk en je kan er je to-do’s in kwijt voor zowel prive als werk. Ook heb je elke week een creatieve ruimte waar je bijvoorbeeld je ideeën kwijt kan. Maar ook een week check in waar je nog wat tips krijgt voor het behalen van je doelen.

Ook kijk je regelmatig terug op je doel(en) en zo blijf je er goed mee bezig, zodat het niet op een zijspoor verdwijnt. De planner helpt je zeker wel om je doelen waar te maken.

Een aanrader dus?

Ik kan de Purpuz Planner 2019 zeker aanraden aan iedereen die zich verder wil ontwikkelen!
En ik raad het ook oprecht aan, omdat ik ervan overtuigd ben dat het je daadwerkelijk kan helpen om je verder te helpen met bijvoorbeeld je bedrijf. Om er nog meer uit te halen, dan dat je al doet.

Ik heb zelf de grijze versie. Maar je hebt ook een prachtige Purpuz Planner 2019 Roze variant!

Ik heb zelfs mijn schoonbroer weten te overtuigen van deze handige planner! Hij is zelf ook ondernemer en was erg enthousiast hoe hij zijn bedrijf naar een hoger level kan tillen. En geloof me, hij is een echte nuchtere Drent 😉

Kennen jullie de Purpuz Planner al?

 

* Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf/merk is opgestuurd ter review, zie hiervoor mijn disclaimer*
Dit artikel bevat affiliate links.  Als je via mijn site naar die site gaat en hier producten koopt, krijg ik een een commissie van het product. Jij betaald niets extra, maar het helpt mij om mijn site te onderhouden en dingen te kunnen blijven proberen/reviewen voor de site.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Smurfige knutselfan
Smurfige knutselfan
2 jaren geleden

Lijkt me een heel mooi product, maar zelf ben ik niet zo van de planners. Maar misschien in de toekomst, je weet maar nooit. Veel plezier met je planner en je doelen 👍🤔😗