Werkagenda: waarom zou je dat doen?

Wie mij een beetje kent weet dat ik naast bloggen ook werkzaam ben op kantoor. Hier werk ik als online marketeer. Voor mijn werk zocht is dus een werkagenda.

Buitenom het feit dat ik een onwijs fijne planner heb, vind ik het ook prettig om voor werk te werken met een agenda. Hier kan ik toch net wat meer in kwijt qua taken, waardoor mijn planner clean en netjes blijft.

Ik wilde dit al een tijdje: een werkagenda, toen ik terecht kwam bij Foto Album wist ik direct dat ik hiervoor wel eens zou kunnen gaan slagen!

Het mooie vind ik dat je naast prachtige fotoalbums, ook agenda’s kan maken. Uiteraard nog veel meer maar daar vertel ik jullie later meer over!

Het proces

Het maken van mijn agenda, ging echt super simpel. Ook Foto Album maakt gebruik van de onwijs fijne online editor. Easy peasy dus!
Je kan kiezen uit een schoolagenda of een jaaragenda. Omdat ik een schoolagenda zonde vond, gezien het schooljaar al begonnen is en ik niet meer op school zit, koos ik voor de jaaragenda. Kon ik gelijk het jaar goed starten.

Het gave is is dat je je agenda kan maken hoe je het zelf wil! Ik koos ervoor om voor de voorkant een foto van mezelf te gebruiken. Deze maakte ik tijdens de terugreis in de trein van een event waar ik laatst was. En foto die heel veel vertel, wellicht maak ik daar nog een blogpost over.

Voor de achterkant had ik eerst simpel zwart in gedachte, helaas wilde dat niet. Dus ik besloot er een bolletjes patroon in te verwerken.. Gewoon heel simpel met Canva gedaan trouwens. Maar wel echt in m’n favoriete roze tinten.

Ook de weekindeling vind ik wel heel tof! De ene week kan je notities maken, de andere week kan je in het vlak bijvoorbeeld een foto plakken of er een soort bullet journal vak van maken. You name it! Super leuk gedaan dus!

Levering en communicatie

Wie mij langer volgt, weet dat ik vaker dingen heb laten drukken, graveren noem maar op.

Wat ik heel belangrijk vind is een snelle leveringen en boven alles de communicatie!

De levering ging ondanks de drukke decemberdagen, super snel! Echt helemaal naar mijn wens, dat snappen jullie wel.

De communicatie met Foto Album was ook echt top. Er werd vrijwel direct binnen een uur op de mail gereageerd. Ook werd ik via de mail altijd vriendelijk te woord gestaan!

Kortom, ik ben helemaal blij met mijn werkagenda en als mijn agenda eind van het jaar afloopt, komt er zeker een nieuwe!

Waarom een werk agenda?

Ik kan het iedereen aanraden, omdat je hier je taken gewoon wat uitgebreider kan opschrijven. Hierdoor houdt je meer overzicht en kan je het ook gescheiden houden van privé. Ook je gewerkte tijden kan je heel makkelijk bijhouden en de notities zou je ook nog kunnen gebruiken voor de to do’s die je bijvoorbeeld die week moet doen.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Georgina Lifestyle Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Georgina Lifestyle
Gast

Tof dat je een eigen agenda hebt gemaakt! Ziet er ook mooi uit. Ik gebruik voor mijn werk een digitale agenda en privé de Purpuz Planner.