Yaas! Deze meid wordt serieuzer!

Zoals veel van jullie weten wil ik na mijn studie By Vosje gaan inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

En onverwachts ben ik toch eerder met de voorbereidingen begonnen dan de bedoeling was.
Op zich niet zo heel erg, je kan maar beter goed voorbereid zijn toch?

Want zeg nou eerlijk, een blogger zonder visitekaartjes. Vandaag de dag bijna ondenkbaar.

Dus deze bijna “professionele” blogster (want als het je bedrijf is straks, ben je geen hobbyist meer toch?), is toch maar overstag gegaan en begonnen met het opbouwen van een mooie beginnende business stash.

Keep it al save and togheter

En ook ik ontkom er straks niet aan wanneer ik me inschrijf. Die brieven in die fantastische blauwe enveloppen. Juist, de belastingdienst. Maar ook facturen en dat soort dingen die je wellicht per post of bij een bestelling krijgt voor het blog moet je ergs kwijt kunnen.

Nu kan ik ze wel heel simpel in een doos gooien of in een snelhechter, maar echt sjiek is dat dat niet.
Dus ik bedacht dat ik naast die belangrijke visitekaartjes ook wel een map kon gebruiken.
Dat werd dus een mooie stevige multomap en niet zomaar een natuurlijk 😉

Het toffe is dat ik deze map helemaal kon maken hoe ik het wilde. In de editor van Studentendrukwerk heeft echt heel veel leuke illustraties die je kan toevoegen aan je ontwerp.
En hoe symbolisch is het dan om een “bloghoekje”op de maken. Met een kop thee/ koffie, een beeldscherm, een lamp en wat plantjes. Met uiteraard het logo aan de bovenkant 😉 Want ja, die kan natuurlijk niet ontbreken!

De het staat hoog op de lijst eyecatcher!

Ik wist het direct! Tijd voor visitekaartjes! Ik heb echt al onwijs veel ontwerpen gemaakt. Helaas geen een van alles goed uitvoerbaar. Maar met de editor heb ik in combinatie met de zwarte versie van mij logo een mooi visitekaartje gemaakt waar ik meer dan tevreden mee ben. Ook nu weer kon je het kaartje maken naar wens en kon je wederom weer illustraties toevoegen. Dit heb ik voor het visitekaartje niet gedaan. Deze heb ik bewust heel rustig gehouden.

De belangrijkste gegevens staan erop en ik ben onwijs blij met het resultaat!
En het mooie is, het ontwerp is opgeslagen! Dit scheelt mij onwijs veel tijd als deze kaartjes bijna op zijn 🙂

En dan de service

Deze is echt top! Vooral voor dit soort dingen vind ik het echt onwijs belangrijk dat de communicatie goed is en dat kwaliteit ook goed is. Want tja, die kaartjes zijn toch wel je visitekaartje 😉
Het contact verloopt erg prettig en als er wat is, wordt je binnen dag geholpen.
Kortom: Service naar mijn hart!

Ze hebber er een nieuwe vaste klant bij!

If I had known!

Nu we het over die foeilijke snelhechters hebben… Achteraf had ik mijn scriptie beter kunnen laten drukken bij Studentendrukwerk. Dan had ik waarschijnlijk overal een veel mooier cijfer gehad 😉

Hebben jullie al visitekaartjes? En hoe bergen jullie de papieren paperassen op?

* Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf/merk is opgestuurd ter review, zie hiervoor mijn disclaimer*

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Wendy Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Wendy
Gast
Wendy

Wat heb je een mooi visite kaartje gemaakt.
Lekker gebruiken, wanneer dat nodig is.
Veel plezier ermee.